Ο Χάρης Γιακουμάτος ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από ό,τι απέμεινε στον κήπο του σπιτιού του στην Πεντέλη.
Ο πρώην παίκτης του Survivor και σύντροφος της ξιφομάχου, Δώρας Γκουντούρα, έλειπε από το σπίτι του στην Πεντέλη όταν ξέσπασε η φωτιά.
Για καλή του τύχη, υπήρξε άμεση κινητοποίηση στην περιοχή και το σπίτι του σώθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Ο κήπος του σπιτιού όμως κάηκε και ο Χάρης Γιακουμάτος θέλησε να μοιραστεί στιγμιότυπα από το πώς είναι η αυλή του μετά την πυρκαγιά. Μέσω Instagram, ανέβασε το πρωί της Πέμπτης 15 Αυγούστου εικόνες από τα καμένα έξω στο σπίτι του, όπου διατηρούσε έναν κήπο.
«Ο κήπος μου μετά από όλη αυτή την καταστροφή. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι και μου έσωσαν το σπίτι» έγραψε στην ανάρτησή του.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.