Η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ μίλησε για την έκθεση της προσωπικής της ζωής στα φώτα της δημοσιότητας.
«Η αλήθεια είναι ότι ήταν και είναι παράξενο. Ήταν και πολύ απότομο. Αλλά σίγουρα παράξενο γιατί και από πριν ήμουν πολύ φειδωλή στο τι μοιραζόμουν με πολύ κόσμο, καταλαβαίνω ωστόσο ότι καλώς ή κακώς είναι κι αυτό ένα επακόλουθο της έκθεσης που φέρει η δουλειά μας», ανέφερε η ηθοποιός που είναι σε σχέση με τον Πέτρο Λαγούτη.
Συνεχίζοντας στη συνέντευξή της στο ένθετο «Τύπος TV», σημείωσε: «Και σίγουρα το ότι στις μέρες μας το διαδίκτυο και τα social τρώνε τεράστιο όγκο της πρόσληψης πληροφορίας μας, το έκανε ακόμη πιο σοκαριστικό γιατί το μέγεθος και η ποσότητα πια των όσων γράφονται και αναφέρονται είναι οριακά ανεξέλεγκτα, αλλά πλέον απλά το αποδέχομαι το ότι δεν μπορώ να ελέγξω το οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται. Απλά ζω τη ζωή μου φυσιολογικά και όπως τη θέλω».
Ενώ, για το τι είναι αυτό που την αποφορτίζει, η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ απάντησε: «Οι βόλτες με τον σκύλο μας, οι κουβέντες με την οικογένειά μου, συμπεριλαμβανομένων των φίλων μου, η μουσική, οι ταινίες, οι σειρές».
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.