Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 θέλησε να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της με ένα ξεχωριστό βίντεο. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, δημοσίευσε ένα σύντομο κλιπ από τα γυρίσματα, όπου αποχαιρετά τους συνεργάτες της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς. Θα μου πάρει καιρό μέχρι να επεξεργαστώ τα όσα έγιναν αυτά τα δυο χρόνια, κάντε υπομονή μαζί μου, φτάνω εκεί».
Στη συνέχεια, προσθέτει: «Μέχρι τότε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες, τους μεγάλους Δασκάλους που είχα την ευτυχία να συνεργαστώ και να μάθω δίπλα τους, και φυσικά τον κόσμο που τόσο θερμά μας αγκάλιασε και μας στήριξε! Τα λέμε σύντομα!! ♥️🙏🏼 Υ. Γ. Αννιώ μου…θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου κοριτσάρα μου!».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας