Οι 80.000 περίπου θαυμαστές που πήγαν στην πρόσφατη συναυλία του Τράβις Σκοτ στο Μιλάνο, αναστάτωσαν τους κατοίκους.
Με αφορμή την περιοδεία του «Circus Maximus» ο ράπερ ξεσήκωσε το πλήθος που χοροπηδούσε, προκαλώντας δονήσεις. Τα τοπικά μέσα μετέφεραν την είδηση, ότι πολλοί από τους κατοίκους της πόλης, φοβήθηκαν ότι επρόκειτο για σεισμό.
Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Σκοτ στο Instagram τόσο από την Ιταλία όσο και από τη Γερμανία, όπου τραγούδησε αυτές τις μέρες, επιβεβαιώνουν τη φασαρία που λέγεται ότι προκαλούν τα live του.
Τα ιταλικά μέσα τόνισαν ότι κάτοικοι της γύρω περιοχής άρχισαν να κάνουν αναρτήσεις στο Twitter (X) ότι γίνεται σεισμός.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.