Η Ναόμι Κάμπελ, τόνισε ότι η μητρότητα είναι η πιο σημαντική εξέλιξη στη ζωή της, λίγο καιρό αφού επιβεβαίωσε ότι όπως το πρώτο, έτσι και το δεύτερο παιδί της, ήρθε μέσω παρένθετης μητέρας.
Το supermodel έγινε μητέρα για πρώτη φορά το 2021 σε ηλικία 50 ετών και πόζαρε με το νεογέννητο στο εξώφυλλο της Vogue, προκαλώντας ερωτήματα στον κόσμο όταν ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης της. Το 2023, ακολούθησε ο ερχομός του γιου της, για τον οποίο μέχρι τώρα, δεν είχε μοι8ραστεί λεπτομέρειες.
Στην ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ITV, για το ποια ήταν η πιο περήφανη στιγμή της ζωής της, η Κάμπελ απάντησε: «Σίγουρα το να γίνω μητέρα, χωρίς αμφιβολία».
Η Ναόμι Κάμπελ μιλώντας πρόσφατα στους Times, ανέφερε: «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα. Με έκαναν να φοβάμαι για το μέλλον». Η Κάμπελ συνέχισε εξηγώντας ότι δεν έψαχνε ποτέ πατέρα για τα παιδιά της και ότι είναι ευτυχισμένη που είναι «μια ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας».
Όταν ρωτήθηκε αν χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα, το μοντέλο απάντησε: «Το έκανα. Ελπίζω σε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου. Είναι 110% η προτεραιότητά μου. Πρέπει να είμαι εκεί γι' αυτά την πρώτη τους μέρα στο σχολείο».
Το μοντέλο μίλησε επίσης για την ανησυχία της ότι οι νεότερες γενιές δεν ενδιαφέρονται να κάνουν παιδιά και επέμεινε ότι η γονεϊκότητα πάντα «αξίζει τον κόπο», όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες.
Σχολίασε: «Έχω ακούσει πολλά νεαρά κορίτσια να λένε ότι είναι πολύ ακριβό να κάνουν παιδιά και ότι μπορεί να μην τα θέλουν, και τους είπα: "Θα αλλάξετε γνώμη. Θα θέλετε να γίνετε μητέρες". Καταλαβαίνω ότι από οικονομική άποψη είναι δύσκολο. Αλλά η μητέρα μου δεν είχε τίποτα και τα κατάφερε. Αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο καταπληκτικό».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.