Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» κααι αρχικά, ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι όλα τα παιδιά είναι απαραίτητο να πάρουν το επάγγελμα είτε του ενός γονιού, είτε του άλλου. Για ένα νεαρό παιδί είναι ένας μαγικός κόσμος αυτός της τέχνης, που είτε σε μαγεύει, είτε σε απωθεί πλήρως».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d26k5ybnkw1t)
Αναφορικά με τον πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη, η ηθοποιός δήλωσε: «Ο πατέρας μου μου κάνει κριτική μόνο αν το ζητήσω εγώ, μόνο. Από μόνος του δεν θα μου πει τίποτα».
Πρόσθεσε επίσης: «Την έχουμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Εκείνος δηλαδή, μου έχει πει "όποτε θες, είμαι εδώ". Αυτό». Ειδήσεις σήμερα:
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.