Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της συζητούσαν για το δεύτερο παιδί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και το γεγονός ότι η ίδια δεν θέλει να αποκαλύψει ακόμη το φύλο.
Στη διάρκεια του «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια έκανε μια αναδρομή στα δικά της παιδικά χρόνια και συγκεκριμένα στην περίοδο που είχε γεννηθεί ο αδερφός της. Όπως είπε, δεν της άρεσε καθόλου το γεγονός ότι ήταν αγόρι και τον έντυνε σαν κορίτσι, κρυφά από τους γονείς της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1novenoip0p)
«Οι γονείς μου μου είχαν πάρει μία κούκλα όταν γεννήθηκε ο αδελφός μου γιατί εγώ πήγαινα και τον βαρούσα κρυφά. Δεν τον ήθελα καθόλου. Δεν ήθελα καθόλου που ήταν αγόρι. Ήμουν πολύ μικρή, έχουμε 1,5-2 χρόνια διαφορά. Δεν τον ήθελα. Όταν μου είπαν ότι είναι αγόρι και τον λένε Παναγιώτη, είχα ένα κόλλημα και τον φώναζα “Έλενα”», ανέφερε αρχικά, με το πάνελ της εκπομπής να ξεσπά σε γέλια.
Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε: «Τον αδελφό μου, μέχρι που πήγε 4-5 χρόνων, τον έντυνα κορίτσι κρυφά από τη μαμά και τον μπαμπά και τον φώναζα “Έλενα”. Το έχω πει τόσες φορές δημόσια που οι φίλοι του στα κινητά τους τον έχουν περασμένο “Έλενα”. Δεν ήθελα που ήταν αγόρι. Τον έβαζα και έπαιζε με τις κούκλες και του έβαζα και ρουχαλάκια, και καθόταν το καημένο, σου λέει “να με δείρει μετά αυτή;”».
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.