«Δεν μπορεί να πει ψέματα με τίποτα», αστειεύτηκε η Γκόμεζ σε συνέντευξή της στο TIME, που δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου, αφού αναφέρθηκαν οι δηλώσεις του. «Αν του κάνουν μια ερώτηση, θα την απαντήσει».
Αλλά ενώ η 31χρονη είναι πιο προσεκτική με όσα μοιράζεται, δεν κατηγορεί τον Μπλάνκο για το γεγονός ότι αποκαλύπτει πράγματα της προσωπικής του ζωής.
«Ξέρω τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι σε ανθρώπους που αγαπώ», εξήγησε. «Οι ίδιοι οι θαυμαστές μου, τους οποίους λατρεύω και νιώθω ότι έχουν διαμορφώσει αυτό που είμαι, θα μου πουν τα πιο δυσάρεστα πράγματα για το πώς ζω τη ζωή μου. Όμως [ο Μπλάνκο] έχει τη δύναμη μέσα του, ώστε κανένας από αυτούς τους "θορύβους" να μην τον ενοχλεί».
Και συνέχισε: «Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και απλά εκτιμώ κάθε στιγμή μαζί του. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά σύντομα».
Κλείσιμο
Τα σχόλια της ηθοποιού και τραγουδίστριας έρχονται λίγο καιρό αφότου ο Μπλάνκο αποκάλυψε τις προσωπικές επιθυμίες του για το μέλλον.
«Θέλω να κάνω παιδιά», είπε στον Χάουαρντ Στερν κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στις 14 Μαΐου στο «Howard Stern Show». «Αυτός είναι ο επόμενος στόχος, να τσεκάρω το κουτάκι. Έχω ένα σωρό βαφτιστήρια, έχω ένα σωρό ανίψια. Μου αρέσει να είμαι κοντά σε παιδιά».
Και ενώ δεν επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Γκόμεζ, σχολίασε: «Όταν την κοιτάζω, πάντα λέω: “Δεν ξέρω έναν κόσμο όπου θα μπορούσε να είναι καλύτερος από αυτόν”».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.