Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor μετά από τραυματισμό που είχε και έκανε την πρώτη της ανάρτηση.
Η παίκτρια δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του παιχνιδιού, όμως απόλαυσε ιδιαίτερα το ταξίδι, όπως λέει στην ανάρτησή της.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, ενώ εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να μπει για τρίτη φορά στο Survivor.
Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας έγραψε: «Εν τέλη λένε ποτέ μη λες ποτέ ❗️. Τρίτη φορά για μένα ✌🏼 και σίγουρα αξέχαστη! Ξέρετε δεν ήταν εύκολο να ξανά μπω… πολλές αμφιβολίες αλλά εν τέλη αποδείχτηκε ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα».
Στη συνέχεια, πρόσσθεσε: «Φέτος το concept ήταν να το χαρώ στο έπακρο! Και χαίρομαι πολύ που το έκανα με αυτή τη παρέα την μπλε ομάδα. Αυτό που θα πω μόνο είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενη που το ξανά έζησα και αντίστοιχα πολύ χαρούμενη που γυρίζω πίσω! ΥΓ.. Να ζείτε την κάθε στιγμή σας και να ρισκάρετε! Μόνο έτσι νικιέται η ζωή 😘».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.