Ο Μπάμπης Στόκας παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τραπ μουσική, τους τραγουδιστές-influencers, αλλά και στη στάση της εκκλησίας εκκλησίας στον γάμο των οµόφυλων ζευγαριών.
Ο τραγουδιστής και υποψήφιος ευρωβουλευτής σχολίασε στο Secret, το γεγονός πως αρκετοί συνάδελφοί του διαφημίζουν προϊόντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως απάντησε: «Ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει και είτε παίρνει τα εύσημα είτε όχι».
Για την τραπ μουσική ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με κάποιον από τον συγκεκριμένο χώρο, λέγοντας: «Λοιπόν, αυτό που πάντα για µένα είχε την πιο μεγάλη σημασία ήταν ο στίχος. Στην τραπ είναι χυδαίος και ελαφρύς».
Ο Μπάμπης Στόκας είπε στη συνέχεια και τη γνώμη του για τη στάση της εκκλησίας στον γάμο των οµόφυλων ζευγαριών: «Είναι γνωστή η στάση της Εκκλησίας εδώ και αιώνες. ∆εν περιμένω να αλλάξει αυτό. Για µένα κάθε άνθρωπος οφείλει να ζει τη ζωή που τον κάνει ευτυχισμένο και χαρούμενο».
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.