Ελένη Πέτα: Βρίσκομαι σε κρίσιμη ηλικία, δεν θέλω να σκέφτομαι τα επόμενα χρόνια

Ελένη Πέτα: Βρίσκομαι σε κρίσιμη ηλικία, δεν θέλω να σκέφτομαι τα επόμενα χρόνια

Είναι κάτι το οποίο με τρομάζει που περνούν τόσο γρήγορα τα χρόνια και που μεγαλώνω, δήλωσε

eleni_peta_24
Η Ελένη Πέτα μίλησε για την επαγγελματική της καριέρα, τη μητρότητα, τη σχέση της με τον χρόνο και άλλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωίαν σε είδον».

Αρχικά, η μουσικός ανέφερε: «Ο πατέρας μου ήταν αυτός που με ενθάρρυνε με το τραγούδι, αλλάήταν και αυτός που όταν ξεκίνησα με αποθάρρυνε. Πιστεύω ότι τον τρόμαξε το περιβάλλον στο οποίο με έβαζε και ίσως δεν μου είχε και τόση εμπιστοσύνη».

Επίσης, πρόσθεσε: «Βέβαια θυμάμαι την πρώτη στιγμή που ανέβηκα στη σκηνή, ήταν σαν χθες, ήταν το 1989 και είχα πολύ μεγάλο θράσος. Δεν είχα επίγνωση καμία. Το άγχος άρχισε να έρχεται όταν άρχισα να έχω επίγνωση του τι ακριβώς κάνω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d09hl4avfc3l)
Κλείσιμο

Για την καριέρα της στο τραγούδι, η Ελένη Πέτα σημείωσε: «Δεν έχω απωθημένα σε αυτή τη δουλειά. Έκανα συνεργασίες που δεν τις περίμενα και από το εξωτερικό. Η ζωή μου τα έφερε πολύ ωραία και αυτά ήταν τα δώρα της. Αν συνεχίσουν να έρχονται τέτοια δώρα, δεν θα πω όχι».

Ενώ, για τη μητρότητα σχολίασε: «Η μητρότητα ήρθε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά πριν από 12 χρόνια και έφερε τα πάνω κάτω. Την άλλαξε εντελώς. Ήμουν ένας άνθρωπος που έκανα ό,τι ήθελα, ό,τι ώρα ήθελα, και τώρα προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου, όχι το εγώ μου».

Τέλος, η Ελένη Πέτα τόνισε: «Με τον χρόνο έχω περίεργη σχέση. Μια μαλώνω και μία τα πάμε πολύ καλά. Γενικά επειδή βρίσκομαι σε μία κρίσιμη ηλικία, δεν θέλω να σκέφτομαι πολύ τα επόμενα 5 με 10 χρόνια. Είναι κάτι το οποίο με τρομάζει που περνούν τόσο γρήγορα τα χρόνια και που μεγαλώνω. Να σου είμαι ειλικρινής αυτό είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Ειδήσεις σήμερα:

Καβγάς Πολάκη με Καρανίκα για την ανάρτηση Ακρίτα - Δείτε τον διάλογο τους περί μισογυνισμού στο Facebook

«Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη και φώναζε "θα σε σκοτώσω"» λέει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της 28χρονης

Ένταση στη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη: Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική, της είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης