Ο Δημήτρης Κόκοταςπαραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά από το έμφραγμα που υπέστη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος του J2US.
Ο τραγουδιστής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και έτσι, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Έκτοτε, παραμένει στην εντατική, με τους γιατρούς να εκτιμούν την κατάστασή του ως κρίσιμη, αλλά σταθερή.
Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του, ενώ σε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ενημέρωσε το κοινό για την υγεία του τραγουδιστή.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d07xdq06iamx)
Όπως αναφέρει δημοσιογράφος της εκπομπής: «Μίλησα πριν από λίγο με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα, την Κατερίνα Κόκοτα. Μόλις βγήκε από το σημερινό επισκεπτήριο, τον είδε και οι γιατροί της είπαν ότι είναι ένα τσακ πιο αισιόδοξοι. Αυτό την έκανε να είναι και η ίδια πιο αισιόδοξη, να μου λέει ότι "εμένα αυτό μου αρκεί και μαζί με την πίστη στον Θεό περιμένω τα καλύτερα"».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σήμερα είναι το τρίτο 24ωρο που παραμένει διασωληνωμένος, αλλά η κατάσταση είναι σταθερή. Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να κάνουν αργά και σταθερά βήματα, αυτό μου είπε η Κατερίνα Κόκοτα, όταν τη ρώτησα πότε θα τον ξυπνήσουν».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV