Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια Σου», αναφέρθηκε στο τραγούδι «Ζάρι», ενώ τόνισε πως «στηρίζεται στον απόλυτο ήχο της εποχής».
«Για τον μέσο Έλληνα, η Eurovision είναι ο Σάκης Ρουβάς που σκίζει το μπλουζάκι. Εγώ πιστεύω ότι στη χειρότερη αυτό το κομμάτι θα είναι στη δεκάδα. Νομίζω ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός θα κάνει "παπάδες"», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czq11admcg0x)
Στη συνέχεια, αναρφέρθηκε στην κατηγορία της Εύης Δρούτσα, ότι η Μαρίνα Σάττι της έκλεψε τον στίχο «τα τα τα» από το «Δυνατά» που είχε γράψει για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.
«Είναι αστείο αυτό που είπε η Εύη Δρούτσα. Κλέβει κάποιος που έχει "τα τα τα" κάποιον άλλον που έγραψε "τα τα τα"; Νομίζω ότι η Εύη Δρούτσα με αυτή τη δήλωση υποτιμά τον εαυτό της», σημείωσε.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Η βραδιά της ανακοίνωσης ήταν κουραστική, δεν χρειαζόταν να τραγουδήσουν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών