Ο Στάθης Σχίζας έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των τηλεοπτικών εκπομπών.
Ο πρώην παίκτης του «Survivor» σχολίασε την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ υποστήριξε πως νιώθει έτοιμος για μια καινούργια σχέση.
Αρχικά, ανέφερε: «Η σχέση μας με την Αλεξάνδρα ήταν νορμάλ, ούτε μεγάλη, αλλά ούτε και μικρή. Εννοείται πως όταν τελειώνει μια σχέση, προχωράς σε μία άλλη. Γιατί στο πηγάδι κατούρησα; Είμαι έτοιμος να μπω σε μία καινούργια σχέση».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czmgz0oglz55)
Ενώ, πρόσθεσε: «Αυτόν τον καιρό φλερτάρω κυρίως με… τις δουλειές μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν ερχόταν ένας νέος έρωτας θα ήθελα να με στηρίζει, να έχει σεβασμό, αγάπη και κατανόηση. Γενικά ο έρωτας για εμένα, τον άνθρωπο που θα ερωτευτείς πιο πολύ από όλους πρέπει να είναι δίπλα σου στήριγμα».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.