Ασημένια Βουλιώτη: Για μια περίοδο ήμουν η κοπέλα που έφαγα το χαστούκι από τη Δήμητρα Ματσούκα

Ασημένια Βουλιώτη: Για μια περίοδο ήμουν η κοπέλα που έφαγα το χαστούκι από τη Δήμητρα Ματσούκα

«Τις προάλλες με αναγνώρισε μία κοπέλα στον δρόμο, μου λέει "είσαι η Δεσποινιώ, είμαι και πιωμένη, αλλά σε κατάλαβα"» περιέγραψε η ηθοποιός για τον ρόλο της στη σειρά «Ψυχοκόρες»

asimenia_boulioti_001
Οι τέσσερις πρωταγωνίστριες της σειράς «Ψυχοκόρες», η Μαριάννα Κιμούλη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η Άννα Λουιζίδη και η Ασημένια Βουλιώτη ήταν καλεσμένες στο «2Night Show» τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 4 Μαρτίου.

Οι ηθοποιοί μίλησαν, ανάμεσα σε άλλα, για τα αστεία περιστατικά στα οποία έχουν βρεθεί με θαυμαστές από τη σειρά.

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη περιέγραψε αρχικά: «Έχουμε ζήσει όλες πολύ αστεία περιστατικά. Εμένα μία μέρα που τελείωσα το γύρισμα και ήμουν αρκετά κουρασμένη. Πήγε ένας να με πατήσει με το αυτοκίνητο, λέω "ωχ, θα με βρίσει τώρα" και τελικά μου είπε "συγχαρητήρια για τις "Ψυχοκόρες". Έπαθα σοκ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czlkev48b57d)
Κλείσιμο

Με τη σειρά της, η Άννα Λουιζίδη σχολίασε: «Μου έχουν πει στον δρόμο, "εσύ δεν είσαι αυτή που κλαίει στο τρέιλερ;" και μετά άρχισε να προβάλλεται η σειρά και πάλι καλά τώρα είμαι η Φρόσω. Μου έχουν πει "κυρία Ψυχκόρο με συγχωρείτε"».

Ενώ, η Ασημένια Βουλιώτη διηγήθηκε από την πλευρά της ένα περιστατικό: «Εγώ για κάποια περίοδο ήμουν η κοπέλα που τρώει το χαστούκι από τη Δήμητρα Ματσούκα. Αλλά χθες το βράδυ γυρνούσα από ένα πάρτι, σε μια φίλη μου που μένει στο απέναντι σπίτι και με αναγνώρισε μία κοπέλα πριν μπω στο σπίτι και μου λέει: "Είσαι η Δεσποινιώ", λέω "αυτή είμαι, και αυτή". Και μου λέει "είμαι και πιωμένη αλλά σε κατάλαβα"».

Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο

Το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης