Η Νίνα Βλάχου βρίσκεται στο νοσοκομείο, κάτι το οποίο έκανε η ίδια γνωστό στο Facebook.
Η δημοσιογράφος ανέβασε την Παρασκευή 1η Μαρτίου μέσα από το προφίλ της, φωτογραφία με την ίδια μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Νίνα Βλάχου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο νοσηλεύεται και κάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους, να προσέχουν ιδιαίτερα από τις ασθένειες που μεταδίδονται αυτό το διάστημα.
Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Είπα μην βάλω πιτζάμες. Μη φανώ και άρρωστη, αλλά με όλα τούτα τα ιατρικά… πλοκάμια που με αγκαλιάζουν πρωτομηνιάτικα (οξυγόνα, αντιβιώσεις και λοιπές σωληνώσεις) αδύνατον να με κρύψω. Σας ευχαριστώ για τις εγκάρδιες ευχές αγαπημένοι φίλοι. Να προσέχετε τον καιρό, διότι συν τοις άλλοις σέρνονται και πνευμονίες. Ιδού».
Δείτε τη δημοσίευση της
ΕΙΠΑ ΜΗ ΒΑΛΩ ΠΥΤΖΑΜΕΣ , ΜΗ ΦΑΝΩ Κ ΑΡΡΩΣΤΗ , αλλα με ολα τουτα τα ιατρικα … ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΟΥ
ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ...
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.