Τζέικομπ Ελόρντι: Κατηγορείται ότι άρπαξε τον λαιμό ενός παρουσιαστή κατά τη διάρκεια διαμάχης σε παμπ

Τζέικομπ Ελόρντι: Κατηγορείται ότι άρπαξε τον λαιμό ενός παρουσιαστή κατά τη διάρκεια διαμάχης σε παμπ

Ο Τζόσουα Φοξ υποστηρίζει ότι ενεπλάκη σε καυγά με τον 26χρονο ηθοποιό σε μπαρ της Αυστραλίας

elordi_23143
Ο Τζέικομπ Ελόρντι κατηγορείται ότι άρπαξε τον λαιμό ενός ραδιοφωνικού παρουσιαστή κατά τη διάρκεια ενός φερόμενου καυγά σε μια παμπ στην Αυστραλία.

Το BBC ανέφερε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ότι ο Τζόσουα Φοξ από τον τοπικό σταθμό KIIS FM παραδέχτηκε ότι εντόπισε τον 26χρονο ηθοποιό σε ένα μπαρ στο Σίδνεϊ το Σάββατο, όταν έμαθε ότι ο ηθοποιός βρισκόταν στην πόλη.

Ο 32χρονος Φοξ ισχυρίστηκε στην εκπομπή «The Kyle & Jackie O Show» ότι ο Ελόρντι εκνευρίστηκε όταν τον πλησίασε έξω από το μαγαζί για να του ζητήσει on camera να γεμίσει ένα άδειο δοχείο με νερό μπάνιου, κάτι που παραπέμπει σε μια διάσημη σκηνή από τη νέα του ταινία «Saltburn».
Κλείσιμο
Ο σταθμός του KIIS FM έπαιξε ένα ηχητικό απόσπασμα στο οποίο φέρεται να ακούγεται ο σταρ του «Euphoria» να ζητά να μην τον βιντεοσκοπήσουν.

Ο Φοξ είπε στους συμπαρουσιαστές του Κάιλ Σάντιλαντς και Τζάκι Χέντερσον ότι συμφώνησε να σταματήσει «επειδή το αστείο δεν έπιασε τόπο». Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι ο Ελόρντι πήγε «κατά πάνω του» και απαίτησε να διαγράψει τη βιντεοσκόπηση.

Ο Φοξ, ο οποίος θεωρείται αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ότι αισθάνθηκε εκφοβισμένος, αλλά αρνήθηκε επειδή ήθελε να διατηρήσει το υλικό ως αποδεικτικό στοιχείο της φερόμενης αντιπαράθεσης.

Σύμφωνα με τον Φοξ, ο ηθοποιός στη συνέχεια «τρελάθηκε και τον έσπρωξε στον τοίχο» και έβαλε «τα χέρια του» στον «λαιμό» του.

Η Sunday Telegraph επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι ο Φοξ δεν υπέστη τραυματισμούς κατά τον υποτιθέμενο καβγά, αλλά κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής αρνήθηκε να δώσει επίσημη δήλωση, ωστόσο, η φερόμενη επίθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση. Η Telegraph ανέφερε επίσης ότι ο Ελόρντι, ο οποίος «προσβλήθηκε από μία από τις ερωτήσεις που έθεσε ο Φοξ», έφυγε από το μέρος μετά το υποτιθέμενο περιστατικό.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλιάς Καρόλος: Ο καρκίνος δεν είναι στον προστάτη, διαγνώστηκε τώρα και η πρόγνωση είναι καλή

Αλέξης Κούγιας: Τα φτωχικά παιδικά χρόνια, το πάθος για τα ακίνητα και η φορά που έκλαψε

Αγρότες: Συνεδριάζουν στη Νίκαια - Προτείνουν αποκλεισμό εθνικών οδών και κάθοδο στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης