Black Coffee: Ο διάσημος DJ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πτήσης προς την Αργεντινή

Black Coffee: Ο διάσημος DJ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πτήσης προς την Αργεντινή

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε από τη βραζιλιάνικη πόλη Φλοριανόπολις, έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο του Μοντεβιδέο

black-coffee
Ο βραβευμένος με Grammy Νοτιοαφρικανός DJ και παραγωγός «Black Coffee» νοσηλεύεται έπειτα από τραυματισμούς που υπέστη κατά τη διάρκεια πτήσης.

Σύμφωνα με το BBC, ο «Black Coffee» επρόκειτο να εμφανιστεί σε κλαμπ στο αργεντίνικο θέρετρο Μαρ ντελ Πλάτα, ωστόσο ακυρώθηκε. Μάλιστα, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο DJ εισήχθη στο νοσοκομείο.

Το αεροπλάνο του Black Coffee, το οποίο ταξίδευε την Κυριακή από τη βραζιλιάνικη πόλη Φλοριανόπολις, έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ουρουγουάης, Μοντεβιδέο.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε καθώς και της ιατρικής κατάστασης του 47χρονου δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο σύμφωνα με το βρετανικό μέσο στο αεροσκάφος σημειώθηκαν έντονες αναταράξεις.

Κλείσιμο

Εκπρόσωποί του χαρακτήρισαν το περιστατικό «σοβαρό» προσθέτοντας ότι «τον άφησε με κάποιους τραυματισμούς». Την ίδια στιγμή, το κλαμπ στο οποίο επρόκειτο να εμφανιστεί, ανέφερε ότι «υπέστη σοβαρά χτυπήματα στο σώμα του» σε ανακοίνωσή του.

Η ομάδα του δήλωσε στο «X» την Τετάρτη ότι «παρά τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν, ο Black Coffee είναι αισιόδοξος και αναρρώνει».

Ειδήσεις σήμερα:

ΟΑΣΑ: Με τραπεζική κάρτα οι επιβιβάσεις σε μετρό, τραμ και λεωφορεία - Πώς θα λειτουργεί

Την παρενόχλησε πρώτη φορά στα 9 της χρόνια και τη βίασε στα 12 - Νέες αποκαλύψεις για τον 33χρονο στον Βόλο

«Ο Μπάμπης ζητούσε έναν χρόνο από τον κρεοπώλη τα €17.000 και αυτός τον κορόιδευε» λέει φίλος του 31χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης