«Πλέον είμαστε φίλοι. Περάσαμε τόσα πολλά… μαζί, που δεν νομίζω ότι έχει απομείνει ενέργεια σε κανέναν από τους δυο μας για να συνεχίσουμε τη διαμάχη. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι τα παιδιά. Ξέραμε ότι έπρεπε να βάλουμε στην άκρη τις ανοησίες μας και να επικεντρωθούμε στα παιδιά, επειδή δεν είχαν καμία σχέση με τίποτα απ' όλα αυτά» ανέφερε ο ηθοποιός.
Ο Σιν μετά από χρόνια αποχής από την υποκριτική, επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Bookie», ενώ πρόσφατα μίλησε και για τον αγώνα που έδωσε για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, επισημαίνοντας ότι πλέον είναι έξι χρόνια νηφάλιος.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.