HΜελίνα Κόντη είναι μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες στη δημοφιλή σειρά του Mega ηΓη της Ελιάς. Η ηθοποιός που υποδύεται την υπαστυνόμο Δήμητρα απασχολεί ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό καθώς όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το ειδύλλιο που έχει ξεκινήσει με τον αστυνόμο Κουράκο.
Η ίδια μίλησε περιοδικό Τύπος TV και αποκάλυψε την πιο συγκινητική στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα γυρίσματα της σειράς.
«Η πιο δύσκολη και συγκινητική σκηνή για μένα μέχρι στιγμής στη σειρά ήταν η αγρυπνία πριν απ’ την κηδεία του Κίμωνα. Ήμασταν στο σπίτι του Δημοσθένη Καπερνάρου, όλοι ντυμένοι φυσικά στα μαύρα κι ενώ προφανώς ήταν ένα γύρισμα, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και ήσυχη για να μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θυμάμαι σαν τώρα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλουόταν έφεραν το φέρετρο μέσα στο οποίο ήταν ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Όσες φορές κι αν έτυχε να δω τις συγκεκριμένες σκηνές από τότε, πάντα δακρύζω, είχαν κάτι πολύ βαθύ και αληθινό αυτά τα γυρίσματα», είπε η ηθοποιός.
— Η Φιλιώ είναι της Αθηνάς! 𝐸𝑖𝑟𝑖𝑛𝑖 ❄ (@eirinisiorou) January 27, 2023
Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε κατά πόσο η σειρά της έχει αλλάξει τη ζωή: «Όπως είναι λογικό, σε ένα βαθμό η συμμετοχή μου στη σειρά άλλαξε τη ζωή μου. Κάνω επισήμως πλέον μια άλλη δουλειά από αυτή που έκανα τόσα χρόνια. Είμαι σε μια σειρά που παρακολουθεί πολύς κόσμος κι αυτό όντως έχει ως αποτέλεσμα το να με αναγνωρίζουν άνθρωποι στον δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι πολύ όταν μου μιλάνε άνθρωποι που έχουν αγαπήσει τη σειρά ή τον χαρακτήρα μου, είναι και για εμάς ένα είδος feedback η επικοινωνία με το κοινό. Ωστόσο, πέρα από το ότι μπορεί να μου μιλάνε πλέον άνθρωποι που εγώ δεν γνωρίζω, δεν έχει αλλάξει καθόλου ο τρόπος που λειτουργώ».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.