Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε γιατί χώρισε με την Τζέρι Χάλιγουελ πριν από 23 χρόνια

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε γιατί χώρισε με την Τζέρι Χάλιγουελ πριν από 23 χρόνια

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί αρχικά στις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών

Geri_Halliwell
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε για πρώτη φορά, τους λόγους του χωρισμού του από την Τζέρι Χάλιγουελ των Spice Girl, πριν από 23 χρόνια. 

Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Robbie Williams» που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου στο Netflix, καταγράφεται η 25χρονη σόλο καριέρα του. Στο ντοκιμαντέρ, ο Γουίλιαμς θυμάται το παρελθόν του και προβληματίζεται για την προσωπική του ζωή, χαρακτηρίζοντας τη σχέση του με τη Χάλιγουελ ως «μαγική».

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, οι Spice Girls κυριαρχούσαν στον κόσμο της μουσικής, ωθούμενες από την επιτυχία τους "Wannabe", η οποία τις έκανε φαινόμενο για τους θαυμαστές τους. Ωστόσο, από ανδρικής πλευράς, ήταν οι Take That, συμπεριλαμβανομένου του Ρόμπι Γουίλιαμς, που σημείωναν τεράστια επιτυχία στη μουσική αγορά.
shutterstock_93667054

Το 1996, ο Γουίλιαμς αποχώρησε από τους Take That για να ακολουθήσει σόλο καριέρα, και μέσω της μουσικής του, των αντιπαραθέσεων και των σκηνικών του εμφανίσεων, σημείωσε σημαντική επιτυχία ως σόλο καλλιτέχνης, ξεπερνώντας τα επιτεύγματά του με το συγκρότημα.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ ο Ρόμπι Γουίλιαμς  εξομολογείται ότι ήταν τρομερά ευτυχισμένο με την Τζέρι, αλλά αποκαλύπτει και τον λόγο που επέλεξε να τερματίσει τη σχέση. Μετά από τρεις μήνες μαζί αποφάσισε, όπως λέει να χωρίσει μαζί της, πιστεύοντας, στην ουσία, σε ένα ψέμα. Όπως ο ίδιος παραδέχεται, ήταν πεπεισμένος ότι η Χάλιγουελ έλεγε στους «παπαράτσι» πού πήγαιναν στις κοινές τους εξόδους, για να πάνε να τους φωτογραφίσουν.

Η πεποίθηση αυτή του Γουίλιαμς, μάλιστα, προήλθε από την εσφαλμένη πληροφορία που του έδωσε ένας φωτογράφος, ότι η Χάλιγουελ ήταν ο λόγος που τους κυνηγούσαν.

shutterstock_112092452
Κλείσιμο

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί αρχικά στις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, όταν και οι δύο πάλευαν με προβλήματα ψυχικής υγείας. Εκτός από τους αγώνες τους με το αλκοόλ, αντιμετώπιζαν και οι δύο προκλήσεις που σχετίζονταν με το φαγητό, με την Χάλιγουελ να αντιμετωπίζει βουλιμία και τον Γουίλιαμς να παλεύει με την ανορεξία.

Κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών στη νότια Γαλλία το 2000, ο τραγουδιστής πήρε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσει τη σχέση τους. Στο ντοκιμαντέρ, θυμάται τον χρόνο που πέρασαν μαζί ως ευχάριστο και τον περιγράφει ως μια μικρή ομάδα που μοιράστηκε μια μαγική στιγμή σε ένα μαγικό μέρος, αν και τώρα αμφιβάλλει για την αυθεντικότητα αυτών των συναισθημάτων εκείνη την εποχή.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Αναχώρησε το C-130 με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα – Περιλαμβάνει φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό για τους άμαχους


«Η ίδια μου είπε ότι ξυλοκοπήθηκε από δυνάμεις της ΟΠΚΕ», λέει η γιατρός της 16χρονης από το Νέο Ηράκλειο


Με το τροχαίο τρίτωσε το κακό, πέθανε το σκυλάκι μας και τράκαρα με το αμάξι, είπε ο Ηλίας Βρεττός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης