Ρόμπι Γουίλιαμς: «Περνάω κλιμακτήριο» - Τι είπε για τα μπότοξ και τις πλαστικές

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Περνάω κλιμακτήριο» - Τι είπε για τα μπότοξ και τις πλαστικές

Ο διάσημος τραγουδιστής λέει ότι οι καταχρήσεις με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που έκανε όταν ήταν νέος έχουν εξαντλήσει τον οργανισμό του

robbie-williams
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς εξομολογήθηκε ότι περνάει «εμμηνόπαυση» και παλεύει με την αραίωση μαλλιών, τη μειωμένη σεξουαλική διάθεση, την αϋπνία και τον λήθαργο.

Ενόψει των 50ων γενεθλίων του τον Φεβρουάριο, ο διάσημος τραγουδιστής πιστεύει ότι τα χρόνια που πήγαινε από πάρτι σε πάρτι και έκανε άγρια ζωή τον έχουν «εξαντλήσει» και έχουν διαταραχθεί βασικές ορμόνες του.

Σε συνέντευξη παραχώρησε στη Sun o Γουίλιαμς λέει: «Τα μαλλιά αραιώνουν, η τεστοστερόνη πέφτει, η σεροτονίνη εξαφανίστηκε και η ντοπαμίνη είπε αντίο εδώ και πολύ καιρό. Έχω καταναλώσει όλα τα φυσικά καλά πράγματα. Περνάω εμμηνόπαυση. Η κόρη μου μου λέει: “Ο μπαμπάς είναι τεμπέλης”. Δεν μου αρέσει ο όρος “τεμπέλης”, καθώς έτσι με αποκαλούσαν όταν ήμουν μικρότερος. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι απλά εξαντλημένoς από όλα αυτά που έκανα στον εαυτό μου τη δεκαετία του '90 και μερικά κομμάτια της δεκαετίας του 2000».

Ο Ρόμπι είναι, παντρεμένος με την ηθοποιό Άιντα Φλιντ, έχει μιλήσει στο παρελθόν για την έλλειψη της σεξουαλικής του διάθεσης. Και άνοιξε ξανά τα χαρτιά του με χαρακτηριστική ειλικρίνεια ενόψει ενός νέου ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων στο Netflix. Έχει νικήσει τον εθισμό του στο υπνωτικό χάπι Zopiclone, αλλά αποκαλύπτει: «Κοιμάμαι διαφορετικές ώρες σε σχέση με άλλους ανθρώπους. Με τραβάει η ώρα 4 π.μ. και κοιμάμαι στις έξι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό.Πηγαίνω για ύπνο στις 11 το βράδυ και είμαι ξαπλωμένος εκεί εντελώς ξύπνιος και σε πλήρη εγρήγορση μέχρι τις 5 το πρωί».
Κλείσιμο
Η ανδρική εμμηνόπαυση - ή ανδρόπαυση - μπορεί να αναπτυχθεί σε άνδρες στα τέλη της δεκαετίας των 40 και στις αρχές της δεκαετίας των 50.

Τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν διακυμάνσεις της διάθεσης, απώλεια της σεξουαλικής ορμής και της μυϊκής μάζας, δυσκολία στον ύπνο και κακή βραχυπρόθεσμη μνήμη.

Ο ίδιος λέει ότι η παρακολούθηση του νέου του ντοκιμαντέρ - με τίτλο Robbie Williams - ήταν σαν να παρακολουθείς «ένα τραυματικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε αργή κίνηση».

Είναι, πράγματι, συναρπαστικό θέαμα - και μερικές φορές δύσκολο να το παρακολουθήσεις.

Ώρες από ανέκδοτο υλικό, περιλαμβάνουν αποσπάσματα από όταν έκανε καταχρήσεις κατά τη διάρκεια που ήταν μέλος των Take That.

Παρά την παγκόσμια φήμη του, τα πολλά εκατομμύρια, την όμορφη οικογένεια, τα σπίτια και τους διάσημους φίλους του, οι δαίμονές του παραμένουν εκεί.

Μπορεί κάποιος να ρωτήσει τον Ρόμπι το οτιδήποτε και εκείνος να απαντήσει.

-«Έχετε ποτέ φιλήσει κάποιον από τους Take That;
-Όχι.

«Ποια είναι η πιο διάσημη γυναίκα με την οποία έχεις κοιμηθεί;»
- Θα σου πω μετά.

-Είχες ποτέ διατροφική διαταραχή;
Είχα όλες τις 'ρεξίες, ναι.

Μπότοξ και πλαστικές επεμβάσεις
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του Netflix, οι παραγωγοί του απαγόρευσαν να κάνει μπότοξ. Τώρα το πρόσωπό του είναι γεμάτο από το υλικό, όπως λέει ο ίδιος για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας πως θέλει να κάνει λίφτινγκ λαιμού αξίας 20.000 λιρών να αλλάξει τα δόντια του. Μάλιστα η γυναίκα του λέει ότι θα μπορούσε να κάνει λίγο παραπάνω μπότοξ και όπως λέει θα το κάνει.

«Νομίζω ότι η εικόνα που έχουν οι άνθρωποι για την πλαστική χειρουργική βασίζεται σε κακά παραδείγματα. Δεν συνειδητοποιούν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στη βιομηχανία του θεάματος το έχουν κάνει, αλλά δεν το καταλαβαίνεις - το 90 τοις εκατό είναι αρκετά αξιοπρεπές. Θα κάνω επίσης τα δόντια μου στην Τουρκία - ψάχνω για τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα καλύτερα δόντια. Θέλω να δω παραδείγματα όπου θα λες, 'Ω, δεν ήξερα ότι το είχες κάνει...'. Δεν θέλω τα δόντια της τηλεόρασης. Θα το κάνω και θα κάνω και ανόρθωση λαιμού. Θα το κάνω δώρο στον εαυτό μου του χρόνου. Απλά χρειάζεται λίγη βοήθεια, αυτό είναι όλο. Θα γύρω στα Χριστούγεννα - το δώρο μου για τα 50α γενέθλιά μου στον εαυτό μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Στόχος ήταν τα τούνελ της Χάμας λέει το Ισραήλ για το χτύπημα με τους δεκάδες νεκρούς στην Τζαμπαλίγια

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Μπέου για τη χυδαία επίθεση σε βάρος δημοσιογράφων

47χρονη στις ΗΠΑ δηλητηρίασε τον 51χρονο σύντροφό της ώρες αφού αυτός κληρονόμησε 30 εκατ. δολάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης