Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στον Στάθη Σχίζα, αλλά και την απάντηση που έδωσε σχετικά με τα δημοσιεύματα που μιλούν για επανασύνδεση μεταξύ τους.
Η Instagrammer μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών κι απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwjztdhaigbt)
«Ευτυχώς που μου τα λέτε κι εσείς παιδιά, γιατί εγώ δεν έχω ιδέα, δεν βλέπω και πολύ τηλεόραση», σχολίασε για τις δηλώσεις του Στάθη Σχίζα.
Όσο για το αν υπάρχει νέος σύντροφος στη ζωή της κι αν είναι ερωτευμένη, είπε: «Ερωτευμένη, όχι. Εσείς πώς με βλέπετε; Με βλέπετε ερωτευμένη; Έχω πολλούς φίλους και περνάω καλά, συνοδεύομαι από φίλους μου».
Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα, ανοιχτή στη ζωή γενικά. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται και ό,τι η ζωή μου φέρει».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.