Άντα Λιβιτσάνου: Με τον σύζυγό μου αν δεν είχαμε το μαγαζί ίσως και να μην τσακωνόμασταν ποτέ
«Γνωριστήκαμε μέσω social media, γενικά δεν ζηλεύω εύκολα, αν ζηλέψω, υπάρχει πρόβλημα και λόγος» είπε
Η Άντα Λιβιτσάνου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την στροφή της στη ζαχαροπλαστική, αλλά και τη σχέση της με τον άντρα της.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, εξήγησε πώς προέκυψε η ενασχόλησή της με τη ζαχαροπλαστική.
«Όταν ανοίξαμε το ζαχαροπλαστείο με τον άντρα μου, το σκεφτόμασταν πολύ ρομαντικά, υπήρχε άγνοια κινδύνου. Δεν σκεφτόμουν ότι θα αλλάξω καριέρα, ήταν ένα στοίχημα. Μέσα μου πιστεύω ότι θα ασχοληθώ ξανά με την υποκριτική», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwj5qr4znijl)
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, το ζαχαροπλαστείο που διατηρεί στη Γλυφάδα με τον σύζυγό της είναι η αιτία που τσακώνονται συνήθως.
«Με τον σύζυγό μου αν δεν είχαμε το μαγαζί ίσως και να μην τσακωνόμασταν ποτέ. Τα πρώτα χρόνια δεν ήταν άσχημα, κάπου στη μέση τσίτωσε το πράγμα, αλλά όχι σε βαθμό ρήξης», ανέφερε.
Όσο για τον γάμο τους, δήλωσε: «Είμαστε παντρεμένοι 8 χρόνια με τον Στάθη. Στον γάμο μας ήμασταν μόνο 14 άτομα. Αυτή η μέρα αφορά μόνο το ζευγάρι».
Κλείσιμο
Τέλος, αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν. «Γνωριστήκαμε μέσω social media. Γενικά δεν ζηλεύω εύκολα. Αν ζηλέψω, υπάρχει πρόβλημα και λόγος. Έχω βρεθεί άπιστη στο παρελθόν. Όταν απιστεί κάποιος, περισσότερα λέει για εκείνον παρά για τον άλλον σύντροφο», είπε κλείνοντας.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.