Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι πέθανε η Ματούλα, η οποία βρέθηκε στο σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 76χρονη εντοπίστηκε νεκρή μετά από επτά ημέρες που είχε να δώσει σημεία ζωής.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέφυγε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνοντας μια ανάρτηση.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Καλό ταξιδι Ματούλα μου!! Εύθραυστη και πονεμένη ψυχή!!! Θα θυμάμαι τα βράδια με τις μπιρίμπες μας στου καλού μας φίλου Μιχάλη Ασλάνη που τότε τόσο διασκεδάζαμε!! Θα θυμάμαι τα μελαγχολικά και ταυτόχρονα δυναμικά σου μάτια... Έφυγες δυστυχώς νωρίς....».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.