Mega Σαββατοκύριακο: Νέα ώρα για την εκπομπή από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
Με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα
Το «MEGA Σαββατοκύριακο» από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα μπαίνει στον στίβο της ενημέρωσης μία ώρα νωρίτερα. Το επιτυχημένο ενημερωτικό magazino του MEGA με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κάθε Σάββατο και Κυριακή θα ξεκινάει στις 05:00.
Δίνοντας τον πρώτο λόγο στους πολίτες, η εκπομπή καθρεφτίζει κάθε εβδομάδα τις ανάγκες τους και αναδεικνύει τα καίρια ζητήματα που τους απασχολούν. Η σφαιρική εικόνα της επικαιρότητας, ειδήσεις για την οικονομία, την πολιτική, την κοινωνία, την υγεία και τον αθλητισμό, οι εγχώριες και οι διεθνείς εξελίξεις, χρηστικές πληροφορίες αλλά και η ατζέντα θεμάτων της εβδομάδας που ακολουθεί καταγράφονται, έρχονται στο προσκήνιο και αναλύονται διεξοδικά.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.