Δέσποινα Βανδή: Στο γυμναστήριο η τραγουδίστρια - «Δυο μήνες ήμουν με πατάτα τηγανητή και ρακή, τώρα πρώτη μέρα σχολείο»

Δέσποινα Βανδή: Στο γυμναστήριο η τραγουδίστρια - «Δυο μήνες ήμουν με πατάτα τηγανητή και ρακή, τώρα πρώτη μέρα σχολείο»

Το βίντεο με την κόρη της, την ώρα που γυμνάζονται

bandi_gymnasthrio32
Στο γυμναστήριο επέστρεψε η Δέσποινα Βανδή, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της.

Η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να «κάψει» τις θερμίδες που πήρε το καλοκαίρι και ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στο TikTok, μέσα από το γυμναστήριο του συντρόφου της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Μαζί με τη μητέρα της στο γυμναστήριο, ήταν και η Μελίνα Νικολαΐδη, που έκανε διάδρομο, όσο η τραγουδίστρια τραβούσε το TikTok βίντεο.

Στο κλιπ, η Δέσποινα Βανδή έχοντας φορέσει τα αθλητικά της ρούχα, λέει στους ακολούθους της:

«Με κατηγορούν ότι τους έριξα το ηθικό, επειδή είπα "καλό φθινόπωρο". Εγώ τι πρέπει να πω τώρα, που πρέπει να χαλάσω τη διατροφή μου; Δυο μήνες ήμουν πατάτα τηγανητή και πολλή ρακή και τώρα ξαναείμαι πρώτη μέρα στο σχολείο, που δεν το θέλω, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσω».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε το παραπάνω κλιπ, λίγο αφότου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας πια επιστρέψει στην καθημερινότητα.

Αρχές Αυγούστου, ο φωτογραφικός φακός τους «εντόπισε» σε πρόσφατη νυχτερινή βόλτα που έκαναν.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, το ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι-χέρι στο κέντρο της πόλης, πιθανότατα σε για μία χαλαρή βόλτα. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα πορτοκαλί διάφανο μπλουζάκι και ένα λευκό φαρδύ παντελόνι, ενώ ο σύντροφός της ντύθηκε με μαύρη φαρδιά μπλούζα και βερμούδα.. 

Δείτε τις φωτογραφίες

4309_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_282023
4299_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_282023
4303_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_282023
4289_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_282023
4285_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_282023
4277_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_282023
4281_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_282023

Πριν από μερικές μέρες, η Δέσποινα Βανδή με τον σύντροφό της, έκαναν ακόμη μια δημόσια εμφάνιση. Το ζευγάρι πήγε στην Επίδαυρο, για να δει την παράσταση «Οιδίπους Τύρρανος», που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου.

Τον ηθοποιό και τον Βασίλη Μπισμπίκη συνδέει μια στενή φιλία, ενώ πρωταγωνιστούσαν μαζί και στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Δέσποινα Βανδή και τον αγαπημένο της έξω από το αρχαίο θέατρο κι εκείνοι πόζαραν χαμογελαστοί, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο ηθοποιός επέλεξαν καλοκαιρινά λουκ, με φαρδιά παντελόνια, ενώ η Δέσποινα Βανδή φόρεσε και ένα πράσινο κιμονό. Ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους με μαύρα σανδάλια.

Δείτε φωτογραφίες:

TOM_2083
TOM_1960
TOM_1804
TOM_1800


Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια επίθεση στο μετρό της Νέας Υόρκης: Άνδρας χτυπάει επανειλημμένα με μπαστούνι 60χρονη γυναίκα - Δείτε βίντεο

Πάνω από Μαγνησία και Σποράδες η κακοκαιρία «Daniel» - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκαν Ποντένσε και Γιόβετις, «μπήκαν» και στην ευρωπαϊκή λίστα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης