Έναν μήνα περίπου πέρασε η Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη με τον Βασίλη Μπισμπίκη και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται πως ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του ηθοποιού και φροντίζει να απολαμβάνει κάθε λεπτό στο πλευρό του.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί, η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε εκεί και τα γενέθλιά της, ενώ την επισκέφτηκε και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, προκειμένου να της ευχηθεί από κοντά.
Όταν έφτασε λοιπόν, η ώρα να αποχαιρετήσει την Κρήτη, η τραγουδίστρια μάζεψε τις καλύτερες στιγμές των διακοπών της και τις μοιράστηκε με το κοινό της.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό και συνόδευσε την ανάρτησή της με την εξής λεζάντα: «Πόσο όμορφα στην Κρήτη και πόσο υπέροχοι οι άνθρωποί της».
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.