Κωνσταντίνου και Ελένης - Μετά την αποκάλυψη ότι είναι drag queen ο «Φοίβος» λέει: «Η κοινωνία δεν θα ωριμάσει σύντομα για τους ΛΟΑΤΚΙ»

Κωνσταντίνου και Ελένης - Μετά την αποκάλυψη ότι είναι drag queen ο «Φοίβος» λέει: «Η κοινωνία δεν θα ωριμάσει σύντομα για τους ΛΟΑΤΚΙ»

Ο γνωστός performer Μάνος Θεοδωράκης μίλησε για τη συμμετοχή του στο σίριαλ, αλλά και την πορεία του σήμερα

konstantinou-kai-elenis
Η είδηση πως ο «Φοίβος» από τη σειρά «Κωνσταντίνου κι Ελένης» ασχολείται με το drag show κι έχει δημιουργήσει τη δική του περσόνα, τη «Mary Sunshine» έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες.

Ο performer μίλησε λοιπόν, στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» κι έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες για την πορεία του. «Κάποιος follower με ρώτησε "είσαι ο Φοίβος από το Κωνσταντίνου κι Ελένης;" και λέω, ας κάνω ένα βίντεο που να λέω "ναι, είμαι αυτός". Μέχρι κι εγώ την είχα ξεχάσει τη συμμετοχή μου, γιατί είναι πολλά χρόνια πριν», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τότε. Ήμουν ένα παιδί 19 χρονών, ημουν στη δραματική σχολή ακόμα και με κάλεσαν να πάω να παίξω στο πρώτο μου σίριαλ. Εννοείται πως ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όπως κάθε νέο παιδί που ήθελε να γίνει ηθοποιός. Έτυχε να είναι αυτό το επιτυχημένο σίριαλ», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuvjmozjr6rt)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, εξήγησε πώς προέκυψε η ασχολία του με το drag show. «Την ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό μου την έδωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Μου λέει "δεν έρχεσαι να κάνεις drag show στο μαγαζί;". Πήγα με ό,τι είχα. Ούτε που ήξερα τι να κάνω. Το ένα έφερε το άλλο και ξαφνικά, βρέθηκα να δουλεύω σαν drag queen», εξήγησε.

Τέλος, αναφορικά με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, δήλωσε: «Η κοινωνία δεν θα ωριμάσει σύντομα δυστυχώς, γύρω από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Θέλουμε πάρα πολλή δουλειά και παιδεία από τους γονείς μας. Χρειάστηκε να κυκλοφορήσω ως drag στα ΜΜΜ και φοβήθηκα, όμως το έκανα με όποιο ρίσκο. Έλεγα "έχω βαφτεί τέλεια, αν θέλουν ας το κάνουν κι αυτοί". Η μητέρα μου μού δίνει παλιά της ρούχα κι εγώ τα μεταποιώ».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της Mary Sunshine:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης