Η Νικόλ Σέρζινγκερεπέλεξε για ακόμα μία φορά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Η διάσημη τραγουδίστρια του πρώην συγκροτήματος «Pussycat Girls» βρέθηκε στη Μύκονο και τη φετινή χρονιά, καθώς έχει αποδειχθεί ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς.
Η σταρ από τη Χαβάη μοιράζεται συχνά η ίδια στιγμιότυπα στα social media, δίνοντας μια γεύση από τη ζωή της στους διαδικτυακούς της φίλους.
Ωστόσο, αυτή τη φορά, την εντόπισε ο φακός των παπαράτσι. Συγκεκριμένα, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν την τραγουδίστρια ντυμένη με μία κίτρινη φούστα και ασορτί μπλούζα να περπατά στα σοκάκια του νησιού με τις φίλες της.
Mαζί της βρίσκεται και ο σύντροφός της, Τομ Έβανς, ενώ σε κάποια από τα στιγμιότυπα εμφανίζεται και η Μαρίνα Βερνίκου.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.