Η Νικόλ Σέρζινγκερεπέλεξε για ακόμα μία φορά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Η διάσημη τραγουδίστρια του πρώην συγκροτήματος «Pussycat Girls» βρέθηκε στη Μύκονο και τη φετινή χρονιά, καθώς έχει αποδειχθεί ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς.
Η σταρ από τη Χαβάη μοιράζεται συχνά η ίδια στιγμιότυπα στα social media, δίνοντας μια γεύση από τη ζωή της στους διαδικτυακούς της φίλους.
Ωστόσο, αυτή τη φορά, την εντόπισε ο φακός των παπαράτσι. Συγκεκριμένα, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν την τραγουδίστρια ντυμένη με μία κίτρινη φούστα και ασορτί μπλούζα να περπατά στα σοκάκια του νησιού με τις φίλες της.
Mαζί της βρίσκεται και ο σύντροφός της, Τομ Έβανς, ενώ σε κάποια από τα στιγμιότυπα εμφανίζεται και η Μαρίνα Βερνίκου.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.