Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Τουρκία.
Το διάσημο μοντέλο κατέφυγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα για να μοιραστεί μερικές νέες φωτογραφίες με το μπικίνι της.
Το 42χρονο σούπερ μόντελ - που παρακολούθησε την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού νωρίτερα αυτό το μήνα - φόρεσε ένα πορτοκαλί στρίνγκ μπικίνι καθώς πόζαρε σε μια προβλήτα.
Ο πρώην άγγελος της «Victoria's Secret» έδωσε στους σχεδόν 12 εκατομμύρια followers της μια γεύση από τις διακοπές της.
Στη λεζάντα, έγραψε: «Το αγαπημένο μου είδος Δευτέρας» και πρόσθεσε μια πορτοκαλί καρδιά και ένα emoji με σταγονίδια νερού.
Στην ανάρτηση επίσης τάγκαρε το θέρετρο όπου διαμένει, το οποίο βρίσκεται στην νοτιοανατολική Τουρκία.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.