Τριαντάφυλλος: Η απάντηση στις αιχμές της αδελφής του Σάκη Κατσούλη - «Μην ξεχνάς ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου»

Τριαντάφυλλος: Η απάντηση στις αιχμές της αδελφής του Σάκη Κατσούλη - «Μην ξεχνάς ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου»

«Το να ταυτιστώ με έναν άλλο παίκτη δεν σημαίνει κάτι» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής

triantafillos_-_katsoulis
Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του «Survivor All Star» στον τελικό που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θεάτρο στο Άλσος Γαλατσίου. Ο παίκτης κέρδισε το έπαθλο για δεύτερη φορά, καθώς είχε κερδίσει το 2021 τον διαγωνισμό, και το γιόρτασε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την οικογένειά του.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό η αδελφή του Σάκη Κατσούλη προχώρησε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, ρίχνοντας τα «βέλη» της κατά του Τριαντάφυλλου, ο οποίος την τελευταία περίοδο είχε στραφεί εναντίον του πρώην φίλου του και είχε επανειλημμένως και δημοσίως εκφράσει τη στήριξή του στον Νίκο Μπάρτζη.

«Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα; Πόσο σε πονάει; Να έρθεις εδώ να τα πεις… Οι άντρες τα λένε στο πρόσωπα και όχι από πίσω…», έγραψε η αδελφή του Σάκη Κατσούλη στην ανάρτησή της, την οποία διέγραψε μετά από λίγο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cu01d0ukdcjl)
Κλείσιμο

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να απαντήσει στην Ασημίνα Κατσούλη την Τετάρτη 12 Ιουλίου, μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

«Θέλω όλα τα stories που έχω κάνει αυτό τον καιρό να τα δείξετε και αν εγώ έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη ή την Μαριαλένα, τότε εγώ τα παρατάω, αφήνω τα μικρόφωνα, τα παρατάω, δεν ξαναμιλάω και φεύγω. Αν το λες για εμένα αυτό, μην ξεχνάς ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε και ένα βίντεο σε ένα ρεπόρτερ για να το δείξουν στον Σάκη και να δει ότι είστε καλά, γιατί είχε άγχος για την οικογένεια. Σας έχω γνωρίσει και είστε εξαιρετική οικογένεια», ανέφερε αρχικά.

«Ερχόμουν συχνά σπίτι σου αν θυμάσαι καλά και κάναμε το 2021 αγώνα μαζί. Το να ταυτιστώ με έναν άλλο παίκτη δεν σημαίνει κάτι. Όπως ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν άλλο παίκτη ο οποίος ήταν αντίπαλός μου έτσι και εγώ ταυτίστηκα με έναν άλλο παίκτη που ήταν αντίπαλός του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ και δεν εύχομαι πάντα τα καλύτερα για τον Σάκη. Έχουμε περάσει πολλά, θα με αγαπάει και αυτός και εγώ. Είδα κάτι στο παιχνίδι και δεν μου άρεσε. Δεν έβρισα ποτέ ούτε τον Σάκη, ούτε οικογένεια», είπε στο τέλος ο γνωστός τραγουδιστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κατσούλης νικητής, ο Μπάρτζης ηττημένος: Όλα όσα έγιναν στον τελικό του Survivor

Αποφυλακίστηκε μετά από 53 χρόνια η Λέσλι Βαν Χούτεν, βασικό μέλος της αίρεσης Μάνσον

Άγιος Παΐσιος: 29 χρόνια από την «κοίμησή» του - Η ζωή, οι υπερβολές και η τηλεοπτική σειρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης