Άννα Χατζησοφιά: «Το MEGA δεν περιμένει καν το εφετείο» γράφει για την επιστροφή του «50-50»

Άννα Χατζησοφιά: «Το MEGA δεν περιμένει καν το εφετείο» γράφει για την επιστροφή του «50-50»

Δίχασε η απόφαση για την τηλεοπτική επάνοδο του Πέτρου Φιλιππίδη, μέσω της σειράς

50-50_filippidis
Η επιστροφή της κωμικής σειράς «50-50» που θα προβάλλεται σε επανάληψή, έχει φέρει αντιδράσεις με τις γνώμες να διχάζονται για την επάνοδο του Πέτρου Φιλιππίδη στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Με εκείνους που διαφωνούν με αυτή την απόφαση, συντάσσεται και η σεναριογράφος, Άννα Χατζησοφιά. Μέσω Twitter, έκανε μία ανάρτηση σχετική με το θέμα, γράφοντας: «Το Μega δεν περιμένει καν το εφετείο, φέρνει από Δευτέρα σε prime time τον Πέτρο Φιλιππίδη και το 50-50 ξανά στις οθόνες μας». 

Δείτε την ανάρτησή της


«Δεν τον ξεπλένει από κάτι η επανάληψη της σειράς» λέει ο Θωμόπουλος
Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος, σχολίασε την επιστροφή του «50-50» στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», λέγοντας: «Δεν επικεντρώνω τη σειρά αυτή στον Πέτρο Φιλιππίδη. Σαφώς ήταν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σειράς, αλλά υπήρχαν και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα και τη χαρά να δουν μια εμβληματική σειρά να ξαναπαίζεται. Νομίζω ότι αυτή η απαγόρευση πάγωνε μια σπουδαία σειρά που πήγε καλά και ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctyb2dwedrft)

Στην πορεία, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν τον ξεπλένει από κάτι η επανάληψη του 50-50. Δεν θα σωθεί, ούτε θα ξεπουλήσει τη διάθεσή του. Δεν θα αγιοποιήσει τον Πέτρο η επανάληψη της σειράς. Είναι μία δουλειά που έκανε, έφυσε αίμα για αυτή τη δουλειά και τη χάρηκε ο κόσμος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

«Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά αυτή. Δηλαδή δεν μπορώ να πω πόσο χαρούμενος είμαι που δουλέψαμε μαζί και πόσο σπουδαίος ήταν σε αυτή τη δουλειά. Ήταν η πιο σημαντική του στιγμή στην τηλεόραση. Αλλά δεν είμαστε φίλοι» είπε ο Βασίλης Θωμόπουλος.


Οι αντιδράσεις στο Twitter
Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter περίμενε τη συγκεκριμένη επιστροφή και οι απόψεις διίστανται. Οι περισσότεροι «αγκάλιασαν» την τηλεοπτική επιστροφή του 50-50, σχολιάζοντας κυρίως το πετυχημένο σενάριο, τις επικές σκηνές αλλά και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Από την άλλη πλευρά, αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν είδαν με καλό μάτι την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη, δεδομένων των καταγγελιών που έγιναν σε βάρος του για απόπειρα βιασμού και για τις οποίες έχει πρωτοδίκως καταδικαστεί.

Παρακάτω ακολουθούν σχόλια στο Twitter από την επιστροφή του 50-50 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Οικονομικό νομοσχέδιο: Όλοι οι νέοι μισθοί στο δημόσιο - Στα €1.476 το μέσο ετήσιο όφελος, δείτε παραδείγματα

Δίκη Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα ζωγράφιζε και τον εαυτό της κοντά στις νεκρές αδελφές της», κατέθεσε ψυχολόγος

Αυτά είναι τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο: Πρώτο το ΜΙΤ - Καλύτερο ελληνικό το ΕΜΠ στην 347η θέση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης