Υποβρύχιο Titan: «Πόλεμος» στο Twitter με την Cardi B και τον θετό γιο του δισεκατομμυριούχου

Υποβρύχιο Titan: «Πόλεμος» στο Twitter με την Cardi B και τον θετό γιο του δισεκατομμυριούχου

Την αποκάλεσε «σκ..» - «Γι' αυτό ο κόσμος μισεί εσάς τους κακομαθημένους δισεκατομμυριούχους» έγραψε η ράπερ για τον άνδρα που διασκέδασε σε συναυλία και φλέρταρε μοντέλο, ενώ ο πατριός του αγνοείται

cardi_btitanikos
«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Μπράιν Σαζ, θετού γιου του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Χάμις Χάρτινγκ που επιβαίνει στο βαθυσκάφος που χάθηκε ενώ έκανε κατάδυση προς τον Τιτανικό.

Ο Σαζ παρά τις τραγικές εξελίξεις με το υποβρύχιο  διασκέδασε σε συναυλία και αργότερα βρέθηκε να φλερτάρει με μοντέλο του OnlyFans.


Η Cardi B εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Σαζ στο Instagram.

«Ο κόσμος είναι σε φάση "λοιπόν, τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει τώρα (σ.σ. ο Μπράιαν Σαζ). Να είναι λυπημένος στο σπίτι; Υποτίθεται ότι πρέπει να πάει να ψάξει για τον εαυτό του;" Ναι, είναι η απάντηση. Δεν είναι λυπηρό που είσαι ολόκληρος μαλ...ας δισεκατομμυριούχος και κανείς δεν δίνει δεκάρα για σένα; Αυτό είναι τρελό. Προτιμώ να είμαι συντετριμμένη. Θα προτιμούσα να είμαι συντετριμμένη και φτωχή, αλλά να ξέρω ότι με αγαπούν».


Μέσω Twitter ο Μπράιαν Σαζ την αποκάλεσε «απόλυτη σκυ..» πριν διαγράψει ολόκληρο τον λογαριασμό του. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μια απόλυτη σκ... η Cardi B, η οποία δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Η καριέρα της είναι σε τέτοια αναταραχή που χρειάζεται προσοχή από τα βάσανα των άλλων ανθρώπων».


Η ράπερ επέστρεψε με νέα ανάρτηση.

«Το θέμα ήταν ότι όλος ο κόσμος προσεύχεται για αυτούς τους ανθρώπους στο υποβρύχιο και ο γιος αυτού του άντρα είναι online και κουνάει π.. για κορίτσια από το OnlyFans και πηγαίνει σε συναυλίες των Blink 182. Έψαχνες για προβολή από την αρχή, κανείς δεν ήξερε ποιος ήσουν μέχρι που είπες ότι αυτός είναι ο πατριός σου!!! Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος μισεί εσάς τους κακομαθημένους δισεκατομμυριούχους, που είστε τόσο αναίσθητοι» έγραψε η Cardi B.
cardib83
Κλείσιμο

Η ανάρτηση που εξόργισε
Η κίνηση του Βρετανού που προκάλεσε, ήταν να αναδημοσιεύσει μια φωτογραφία του μοντέλου Brea από το OnlyFans, η οποία απηύθυνε το ρητορικό ερώτημα «μπορώ να κάτσω πάνω σου;».

«Ναι σε παρακαλώ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σαζ βάζοντας και ένα emoticon με καρδούλες.

Δείτε την ανάρτηση
saz-titanica





Ειδήσεις σήμερα:

Πώς «τσιμπάει» η εφορία influencer και όσους «επιχειρούν» μέσω social media

Στους 35 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Βασάλος, νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης