Τιτανικός: Μετά τη ροκ συναυλία ο θετός γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου φλέρταρε και με μοντέλο του OnlyFans

Τιτανικός: Μετά τη ροκ συναυλία ο θετός γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου φλέρταρε και με μοντέλο του OnlyFans

Ενώ οι έρευνες  για τον εντοπισμό του βαθυσκάφους στο οποίο επιβαίνει ο Χάμις Χάρτινγκ, ο γιος του φαίνεται να έχει άλλα ενδιαφέροντα

saz
Νέες αντιδράσεις προκαλεί η συμπεριφορά του Μπράιν Σαζ, του θετού γιου του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Χάμις Χάρτινγκ που επιβαίνει στο βαθυσκάφος που χάθηκε ενώ έκανε κατάδυση προς τον Τιτανικό, καθώς μετά τη συναυλία στην οποία έδωσε το «παρών» ενώ είναι σε εξέλιξη οι δραματικές έρευνες, βρέθηκε να φλερτάρει με μοντέλο του OnlyFans.

Όπως αναφέρει η New York Post o Σαζ αναδημοσίευσε μια φωτογραφία του μοντέλου Brea από το OnlyFans, η οποία απηύθυνε το ρητορικό ερώτημα «μπορώ να κάτσω πάνω σου;».

«Ναι σε παρακαλώ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σαζ βάζοντας και ένα emoticon με καρδούλες.

Δείτε την ανάρτηση

saz-titanica
Κλείσιμο


Κατά το δημοσίευμα η ανάρτηση έγινε λίγα λεπτά μετά από άλλη ανάρτηση στην οποία ο θετός γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου ζητούσε από τους followers του «παρακαλώ προσευχηθείτε για την οικογένειά μου».

Ο Σαζ έγραψε τη Δευτέρα στα social media ότι παρακολούθησε μια συναυλία των Blink 182 στην Καλιφόρνια παρά τη συνεχιζόμενη κατάσταση.

«Μπορεί να είναι δυσάρεστο να βρίσκομαι εδώ, αλλά η οικογένειά μου θα ήθελε να είμαι στη συναυλία των Blink-182, καθώς είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθάει στις δύσκολες στιγμές» έγραψε στο Facebook.

ezgif_com-webp-to-jpg__1_

Ο ίδιος συμπεριέλαβε μια φωτογραφία του που τον δείχνει να χαμογελάει με μπλούζα των Blink-182 και συμπλήρωσε την ανάρτηση με emojis μιας μαύρης καρδιάς και χεριών που προσεύχονται.

ezgif_com-webp-to-jpg__2_

Μόλις 20 λεπτά νωρίτερα, ο Szasz αποκάλυψε σε μια ανάρτηση ότι ο πατριός του ήταν ένας από τους αγνοούμενους. «Ο Χάμις Χάρντινγκ ο πατριός μου έχει χαθεί σε ένα υποβρύχιο. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι ότι η αποστολή διάσωσης θα είναι επιτυχής», έγραψε, μαζί με ένα άλλο ζευγάρι emojis.

Νωρίτερα, είχε κάνει μια ανάρτηση που έλεγε: «Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής η μαμά μου μου ζήτησε να διαγράψω όλες τις σχετικές αναρτήσεις, ευχαριστώ για την υποστήριξη».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες «σκιές» για τον Μπαγκλαντεσιανό από τις αντιφάσεις του Πακιστανού συγκατοίκου

Πλησιάζει η «ώρα μηδέν» για το υποβρύχιο Titan - Στις 14:08 τελειώνει το οξυγόνο

Τηλεοπτικός παρουσιαστής δεν είχε δηλώσει 12.000 αποδείξεις - Στα 400.000 ευρώ η φοροδιαφυγή

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης