J2US: Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ; Θα εμφανιστεί απόψε στο live;

J2US: Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ; Θα εμφανιστεί απόψε στο live;

Γιατί δεν εμφανίστηκε στις πρόβες; Κινδυνεύει να αποβληθεί από το show; Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” στον Alpha

just
O Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ρόστερ των διαγωνιζόμενων στο J2US. Ήταν το πρώτο secret ζευγάρι που μπήκε στο παιχνίδι πριν από ένα περίπου μήνα με coach την Ειρήνη Μερκούρη. Όμως, την τελευταία εβδομάδα «εξαφανίστηκε» από τις πρόβες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται", ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν εμφανίστηκε ούτε τη Δευτέρα αλλά ούτε και την Τρίτη στις φωνητικές πρόβες που κάνουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι με τους παρτενέρ τους (κάτι που επιβεβαίωσε και η Ναταλία Αργυράκη που επίσης διαγωνίζεται στο ίδιο σόου), αλλά ούτε και στην πρόβα τζενεράλε της Πέμπτης.

Όπως είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έστειλε ένα μήνυμα στην παραγωγή ενημερώνοντας ότι έχει πυρετό και αυτός είναι ο λόγος που τον κράτησε μακριά από τις πρόβες, όμως οι κανονισμοί της παραγωγής του σόου, αναφέρουν ότι κανονικά δεν μπορεί να δώσει το "παρών" απόψε και το ζευγάρι θα πρέπει να αποβληθεί.

Το τι θα αποφασίσει τελικά σχετικά με την εμφάνισή του η παραγωγή και ο Νίκος Κοκλώνης αναμένεται να το μάθουμε στις 21.00, που θα ξεκινά πλέον το J2US για τη διάρκεια του καλοκαιριού μέχρι το φινάλε.

Να θυμηθούμε πως στην τελευταία εμφάνιση που είχε κάνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο σόου, στο λάιβ που ήταν αφιερωμένο σε τραγούδια της Γιουροβίζιον, ο μουσικός γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη είχε φανεί ιδιαίτερα ενοχλημένος με την κριτική και την αντιμετώπιση του guest κριτή Ηλία Ψινάκη, μάλιστα είχε κάνει και σχετικό ποστ στο facebook του.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης