Η Τζαμίλα Τζαμίλ αρνήθηκε να παίξει στο «Υοu» εξαιτίας των σεξουαλικών σκηνών αλλά το μετάνιωσε

Η Τζαμίλα Τζαμίλ αρνήθηκε να παίξει στο «Υοu» εξαιτίας των σεξουαλικών σκηνών αλλά το μετάνιωσε

Η ηθοποιός έμαθε αφού απέρριψε την οντισιόν, ότι η νέα σεζόν θα είχε λιγότερες προκλητικές σκηνές

you-sex-scenes
Η Τζαμίλα Τζαμίλ, γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «The Good Place», αποκάλυψε πρόσφατα ότι αρνήθηκε μια οντισιόν για τη δημοφιλή σειρά «You» του Netflix, εξαιτίας του σεξουαλικού περιεχομένου της.

Μιλώντας στο Podcrushed Podcast με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Πεν Μπάντζλι, η 37χρονη ηθοποιός είπε ότι προοριζόταν να περάσει από οντισιόν για την τέταρτη σεζόν της σειράς θρίλερ. Ωστόσο, ο χαρακτήρας της ήταν πολύ «σέξι», γεγονός που την έκανε να αισθάνεται άβολα.

Κλείσιμο
Το «You» ακολουθεί την ιστορία ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου ονόματι Τζόι Γκόλντμπεργκ, τον οποίο υποδύεται ο Μπάντζλι και την εμμονή του με τις γυναίκες. Η σειρά ήταν γνωστή για το προκλητικό και σεξουαλικό της περιεχόμενο στις προηγούμενες σεζόν. Αλλά η Τζαμίλ, δήλωσε ότι η ιδέα να κάνει σκηνές σεξ στη σειρά, την έκανε να εγκαταλείψει την οντισιόν.

Κατά τη διάρκεια του podcast, η ηθοποιός εξέφρασε τη λύπη της όμως που έχασε τελικά την ευκαιρία να δουλέψει στη σειρά, αφού έμαθε ότι ο Πεν Μπάντζλι είχε ζητήσει λιγότερες σκηνές σεξ στην τελευταία σεζόν από σεβασμό προς τη σύντροφό του. Είπε ότι θα ήθελε να ήξερε ότι αυτή ήταν μια επιλογή όταν αρνήθηκε την οντισιόν.

shutterstock_86985539

Η απροθυμία της να συμμετάσχει σε σκηνές σεξ δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένων των προηγούμενων σχολίων της σχετικά με το θέμα. Έχει μιλήσει έντονα για το πόσο ντροπαλή είναι της όταν πρόκειται για οτιδήποτε σεξουαλικό και έχει παραδεχτεί ακόμη και ότι παραλείπει τις σκηνές σεξ, όταν παρακολουθεί μόνη της τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τύρναβος: Σύλληψη τεσσάρων ανήλικων μετά την καταγγελία 22χρονης για ομαδικό βιασμό

Θεσσαλονίκη: Κάναμε γκράφιτι λένε οι κουκουλοφόροι μετά την καταδίωξη στις ταράτσες

Youth Pass: Επιταγή 150 ευρώ σε κάθε νέο που γίνεται 18 ετών - Πού θα χρησιμοποιείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης