Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στους Παξούς.
Οι ηθοποιοί της σειράς μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από το σετ στα social media, δίνοντας έτσι μια μικρή «γεύση» στο κοινό τους από όσα πρόκειται να δουν.
Η Κλέλια Ανδριολάτου ανάρτησε κι εκείνη σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της από την ώρα των γυρισμάτων του «Maestro».
Σε αυτές, φαίνεται να φορά μία μπλε φούστα και ασορτί μπλούζα και να περπατά στους δρόμους του νησιού, ενώ δίπλα της σε ένα στιγμιότυπο είναι και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Κλέλια, σεζόν 2. Μaestro in blue».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.