Maestro: Ο Παπακαλιάτης «ανέβασε» νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου

Maestro: Ο Παπακαλιάτης «ανέβασε» νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης

maestro
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε μερικά ακόμη στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Maestro, τα οποία πραγματοποιούνται στους Παξούς και στην Κέρκυρα.

Ο σκηνοθέτης και δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Netflix, δεν είναι ο μόνος που αναρτά συχνά φωτογραφίες από την παραγωγή του δεύτερου κύκλου. Αρκετά μέλη του καστ έχουν, με τη σειρά τους, δημοσιοποιήσει μερικές σκηνές από τα γυρίσματα, προσφέροντας στους θαυμαστές μερικές πρώτες ματιές για το τι πρόκεται να ακολουθήσει στη δραματική και ρομαντική σειρά.

Στις φωτογραφίες της Αμαλίας Κοβαίου που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, φαίνεται να είναι στα γυρίσματα μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, την Κλέλια Ανδριολάτου και τον Ορέστη Χαλκιά.

Σε μία από αυτές από αυτές είναι κάτω από μια ομπρέλα καθώς βρέχει και οι τρεις ηθοποιοί γελάνε και σε κάποιες άλλες φαίνονται οι δύο ηθοποιοί, που υποδύονται τα αδέλφια στη σειρά, καθώς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι από πάνω τους και τους δίνει πιθανότατα κάποιες συμβουλές.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Βροχερές μέρες γυρισμάτων!!!..».

Δείτε τις φωτογραφίες



344872562_198111983080721_7313886791256215461_n


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης