MasterChef: Κρέμασε την ποδιά της και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια - Δείτε βίντεο

MasterChef: Κρέμασε την ποδιά της και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια - Δείτε βίντεο

Οι δύο που πήραν την ασυλία, οι πέντε του τάκου και η ομάδα με τα τρία δεκάρια

Collage_Maker-18-Mar-2023-02-02-AM-4198
H Σέβα Λογοθέτη ήταν η παίκτρια της κόκκινης ομάδας του MasterChef που κρέμασε την ποδιά της και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star το βράδυ της Παρασκευής (17/3).

Οι 18 επίδοξοι μάγειρες στην ομαδική δοκιμασία κλήθηκαν να ετοιμάσουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας που να αντιπροσωπεύουν τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, το πικρό, το ξινό, το γλυκό και το αλμυρό. Η πράσινη ομάδα ετοίμασε ένα αψεγάδιαστο μενού που καθήλωσε τους τρεις κριτές και συγκέντρωσε τη μέγιστη βαθμολογία, με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να επιβραβεύουν την άρτια προσπάθεια των νικητών με τρία δεκάρια.

MasterChef 2023 | Σοκαρίστηκαν οι παίκτες με την βαθμολογία - Ποια ομάδα πέτυχε το "απόλυτο";


Έτσι κόκκινοι και μπλε οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία, για να υποδείξουν τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Πριν από αυτό όμως δόθηκε η δυνατότητα στους θριαμβευτές της ομαδικής δοκιμασίας να σώσουν έναν παίκτη από κάθε αντίπαλη ομάδα, με τους πράσινους να δίνουν ασυλία στον Θοδωρή και τη Μαρία Μπέη με τη δικαιολογία ότι αυτοί οι δύο είχαν φτιάξει τα καλύτερα πιάτα.

Ο Παύλος Λούλης από την μπλε ομάδα έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση την Γιώτα Λιοσπερίτη ενώ η Σέβα Λογοθέτη από την κόκκινη ομάδα έθεσε εαυτόν υποψήφιο προς αποχώρηση. Τις δύο διαγωνιζόμενες του MasterChef ακολούθησαν στον… τάκο ο Νίκος Κόντός, η Μαρία Ματσούκαρου και ο Παύλος Λούλης.

Κλείσιμο
MasterChef 2023 | Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Δάκρυσε η Σέβα


Οι τρεις σεφ κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του μαγειρικού ριάλιτι, ως καλεσμένο αυτή τη φορά, τον Culinary Consultant του MasterChef, Νίκο Θωμά ο οποίος και είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο για τους διαγωνιζόμενους. Έτσι, πέντε διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το πιάτο αντιγραφής και να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Οι τρεις κριτές μαζί με τον καλεσμένο σεφ δοκίμασαν τα πέντε πιάτα και έκριναν ότι η Σέβα Λογοθέτη ήταν αυτή που θα μαγείρευε για τελευταία φορά στο MasterChef.

MasterChef 2023 | Αποχώρηση με πολλά δάκρυα στο σημερινό επεισόδιο!


«Το MasterChef ήταν μια κλωτσιά που έπρεπε να μου δώσει κάποιος για να καταλάβω πραγματικά πως αυτό είναι που θέλω να κάνω. Σας ευχαριστώ πραγματικά για αυτή την ευκαιρία» δήλωσε μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής κατά την αποχώρηση της.





Ειδήσεις σήμερα:

Επιστολή συγγνώμης Πολάκη σε Τσίπρα - Προφανής στόχος του η επιστροφή στα ψηφοδέλτια

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου

Μαρία Τσάλλα: Ψάχνουν τις μυστικές διαδρομές της μέσα από το laptop που άφησε στο διαμέρισμα της οδού Αρριανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης