Τομ Σίζμορ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου

Τομ Σίζμορ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου

Ο μάνατζερ του Σίζμορ, Τσαρλς Λάγκο, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης

tom_sizemore
Ο Τομ Σίζμορ, γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες μετά από ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο που υπέστη στο σπίτι του. Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική φροντίδα.

Ο 61χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για τις ερμηνείες του σε διάσημες ταινίες όπως το «Heat» και το «Saving Private Ryan», λαμβάνει αυτή τη στιγμή εξειδικευμένη φροντίδα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Η κατάστασή του λέγεται ότι είναι κρίσιμη και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να του παράσχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Την είδηση της κατάστασης της υγείας του, γνωστοποίησε στα μέσα ενημέρωσης ο μάνατζέρ του, Τσαρλς Λάγκο, ο οποίος μίλησε στο TMZ. Ο Λάγκο αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός είχε κάποιες δυσκολίες με την κατάχρηση ουσιών στο παρελθόν και είχε προβλήματα με τον νόμο, συμπεριλαμβανομένων συλλήψεων για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Παρά τους προσωπικούς του αγώνες, ο Σίζμορ έχει κάνει μια επιτυχημένη καριέρα στο Χόλιγουντ, εμφανιζόμενος σε πολλές μεγάλες ταινίες όλα αυτά τα χρόνια. Έχει επαινεθεί για τις ερμηνείες του σε ταινίες όπως οι «Natural Born Killers», «Black Hawk Down» και «Born on the Fourth of July».

Οι θαυμαστές και οι συνάδελφοι του ηθοποιού εκφράζουν την ανησυχία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ελπίζοντας να αναρρώσει γρήγορα.
Κλείσιμο

Τα ανευρύσματα είναι καταστάσεις που παρουσιάζουν τοπική διόγκωση, διεύρυνση ή διάταση ενός αιμοφόρου αγγείου, συνήθως αρτηρίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο ygeiamou ειδικοί, οφείλονται σε οργανικές παθήσεις ή κάκωση των τοιχωμάτων του αγγείου λόγω κληρονομικότητας ή επίκτητης ασθένειας, ενώ μπορεί να παρουσιαστούν σε οποιοδήποτε αιμοφόρο αγγείο και συχνότερα στον εγκέφαλο, στη θωρακική και κοιλιακή αορτή αλλά και μέσα στην καρδιά.


Φωτογραφία: SplashNews.com


Ειδήσεις σήμερα:

Αντώνης Τουρκογιώργης: Ο θρυλικός ροκάς έκλεισε τα 72 του χρόνια και μάχεται για τη ζωή του

Ζευγάρι με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του Πόπι Ντελεβίν ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

«Σπίτι μου»: Πότε ξεκινά το πρόγραμμα στέγασης - Ποιοι οι δικαιούχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης