Κύπελλο Ελλάδας: Όλα τα βλέμματα στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα τα βλέμματα στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Στις 19:30 (Cosmote Sports 1) η ρεβάνς της νίκης 2-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα - Στις 17:30 (Cosmote Sports 2) η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

paok-pao
Μετά την χθεσινή ημέρα και τις αναμετρήσεις των Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ και του Άρη με τον Ολυμπιακό, η προημιτελική φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη με δύο αναμετρήσεις. Αυτή της Λαμίας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Το τηλέοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30 Cosmote Sports 1)
Λαμία-Απόλλωνας Παραλιμνίου (17:30 Cosmote Sports 2)

Στις Σέρρες η ΑΕΚ επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-1 και σε συνδυασμό με 3-0 του πρώτου αγώνα, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά. Εκεί θα βρει τον Ολυμπιακό που με την σειρά του έχοντας κερδίσει με 1-0 τον Άρη στο Καραϊσκάκης επικράτησε των «κιτρίνων» επίσης με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παίρνοντας το εισιτήριο για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Τεράστιο φαβορί η Λαμία

Τα σημερινά παιχνίδια ξεκινούν από την ανάμετρηση της Λαμίας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (17:30 Cosmote Sports 2). Μια αναμέτρηση που έχει ένα τεράστιο φαβορί που δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Και να μη έχει άλλωστε, από την στιγμή που η Λαμία επικράτησε με 2-1 μέσα στις Σέρρες, ενώ τις ομάδες τις χωρίζουν 2 κατηγορίες.

Στα αγωνιστικά για την Λαμία, ο Σάββας Παντελίδης θεωρεί πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για ροτέισον και έτσι στην αποστολή έχει συμπεριλάβει αρκετά νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα οι εκλεκτοί είναι οι: Γκαραβέλης, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Λαμπρόπουλος, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βιντσέντι, Βέργος, Κοντονίκος, Τσούκαλος.

Μεγάλο προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός

Κλείσιμο
Τελευταίο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (19:30 Cosmote Sports 1). Η τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν το δύο στα δύο, επικρατώντας στη Τούμπα για το Κύπελλο με 2-0 και τη Λεωφόρο για το Πρωτάθλημα με 3-0.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, εκτός από το ψυχολογικό προβάδισμα με τις συνεχόμενες νίκες σε λίγες μέρες, έχει και την αγωνιστική μετά το αρχικό 2-0. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και να παλέψει για την πρόκριση, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Στα αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή για την ρεβάνς με τον Κλέινχεϊσλερ να κάνει ντεμπούτο σ' αυτή, αλλά όχι και τον Ντανιέλ Μαντσίνι. Στην διάθεση του Σέρβου θα είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης που εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όχι όμως και οι δυο βασικοί κεντρικοί, αφού ο Σένκεφελντ είναι τιμωρημένος, μετά την αποβολή που αντίκρισε στο ματς της Κυριακής στην Λεωφόρο κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ ο Μάγκνουσον δεν ξεπέρασε ακόμα τον τραυματισμό του. Εκτός έμεινε ακόμη ο Καμπετσής ενώ σ' εκείνη συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Κυριόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Ράφα Σοάρες προπονήθηκε κανονικά και είναι στα διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον μεγάλο αγώνα αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τζίμας, Ολιβέιρα, Τόμας.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

H κακοκαιρία σάρωσε τη Ζάκυνθο - Σήμερα η πιο δύσκολη ημέρα (βίντεο)

Το μήνυμά του Ερντογάν στις ΗΠΑ για την Ελλάδα και ο «πάγος» από το Βερολίνο

Αποχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από το Survivor, η αντίδραση του Μάριου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης