Ο Πασχάλης έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στα βήματά του στον χώρο της μουσικής. Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τα πρώτα του τραγούδια.
«Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω, θέλαμε να κάνουμε την πλάκα μας. Να παίξουμε μουσική, να εκφράσουμε όσα νιώθουμε. Δεν ήταν στόχος μας οι γκομενούλες, αυτές έρχονταν έτσι κι αλλιώς. Το ζητούμενο ήταν να δημιουργήσουμε μουσική», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpx1nex3x5u9)
Όπως είπε στη συνέχεια, στόχος του είναι να συνεχίσει να τραγουδάει, καθώς δεν έχει βαρεθεί στιγμή. «Ο στόχος ο δικός μου είναι να συντροφεύω τον κόσμο με τα τραγούδια μου. Όταν τραγουδάω δεν βαριέμαι ποτέ. Είμαι καλλιτέχνης καριέρας αλλά συνειδητοποιημένης καριέρας. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια στην επικαιρότητα. Κάνεις πίσω και επανέρχεσαι», δήλωσε.
«Παρακολουθώ τα τεκταινόμενα και ξέρω ποτέ πρέπει να κάνεις πίσω και πότε μπροστά. Η ανασφάλεια πάει πακέτο με την καριέρα. Για να είσαι καλλιτέχνης πρέπει να είσαι ανασφαλής», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.