R. Kelly: Η μυστική συμφωνία που είχε κάνει με την οικογένεια της ανήλικης Aaliyah

R. Kelly: Η μυστική συμφωνία που είχε κάνει με την οικογένεια της ανήλικης Aaliyah

Ο τραγουδιστής έκανε τα αδύνατα δυνατά, για να μη δημοσιοποιηθεί ο κρυφός γάμος που έκανε με την 15χρονη τότε σταρ και να αποφύγει τη φυλάκιση

R__Kelly-jail
Νέες αποκαλύψεις για τον R. Kelly έχουν έρθει στο φως, μετά τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που έχει κυκλοφορήσει με επίκεντρο τη ζωή του.

Εδώ και πολλά χρόνια, κυκλοφορεί η φήμη που ήθελε τον ράπερ να βρισκόταν στο παρελθόν, σε σχέση με την 15χρονη τότε, Aaliyah, η οποία σκοτώθηκε το 2001 σε αεροπορικό δυστύχημα. Ήταν μόλις 22 ετών.

Το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Lifetime, Surviving R. Kelly» αποκαλύπτει πως όχι μόνο, βρίσκονταν σε σχέση, αλλά πως ο ράπερ την είχε παντρευτεί κρυφά, αγνοώντας το γεγονός ότι ήταν ανήλικη.


Ο 55χρονος ράπερ, που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση, για βιασμούς, αλλά και σωματεμπορία γυναικών, τον Ιούνιο του 2022, γνωρίστηκε με την αδικοχαμένη τραγουδίστρια, μέσω του θείου της, Μπάρι Χάνκερσον. Συγκεκριμένα, ηχογράφησε δίπλα του το πρώτο της άλμπουμ, «Age Ain't Nothing but a Number», όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών και εκείνος 27.

Το άλμπουμ αυτό ήταν που πυροδότησε τις φήμες για τη σχέση του ράπερ με την ανερχόμενη έφηβη τραγουδίστρια. Μάλιστα, έναν χρόνο αργότερα, αφού είχε γίνει ο «μέντοράς» της, ο τραγουδιστής φέρεται να την παντρεύτηκε κρυφά.


Κλείσιμο
Μέχρι σήμερα, τα μέλη της οικογένειας της Aaliyah αρνούνται να σχολιάσουν οτιδήποτε σχετικά με τις φήμες αυτές. Ωστόσο, δικαστικά έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης του R. Kelly και αναφέρονται στην τραγουδίστρια ως Jane Doe #1 επιβεβαιώνουν τον γάμο τους.

Ο πρώην φίλος του Kelly, Τζεμ Πρατ, ισχυρίστηκε ότι αφότου ο πατέρας της Aaliyah ανακάλυψε τον γάμο τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με ένα πλαστό πιστοποιητικό που ισχυριζόταν ότι η Aaliyah ήταν 18 ετών, ζήτησε να ακυρωθεί. Τελικά, ο γάμος έπαψε να ισχύει τον Φεβρουάριο του 1995.

«Ο μπαμπάς της δεν την ήθελε πουθενά κοντά του», δήλωσε ο Πρατ. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο Kelly και η οικογένεια της Aaliyah έκαναν μια μυστική συμφωνία στη συνέχεια, με την οποία ο τραγουδιστής τους εμπόδισε να ασκήσουν κατηγορίες εναντίον του για παιδεραστία, μετά την οριστικοποίηση της ακύρωσης του γάμου. Πιο συγκεκριμένα, πούλησε στην οικογένεια τα δικαιώματα για τα τρία πρώτα άλμπουμ της Aaliyah.
shutterstock_2104064507
Αναφέρεται επίσης, ότι ο γάμος πραγματοποιήθηκε, έτσι ώστε ο τραγουδιστής να αποφύγει τις κατηγορίες βιασμού και την πιθανή φυλάκιση για τη σχέση του με την 15χρονη, ενώ ήταν ο παραγωγός της στη μουσική βιομηχανία.

Επιπλέον, στο εν λόγω ντοκιμαντέρ πρώην συνεργάτιδές του R.Kelly περιγράφουν ότι έγιναν μάρτυρες των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ εκείνου και τριών κοριτσιών κάτω των 16 ετών, μεταξύ αυτών και της τραγουδίστρια.

These Women Are Speaking Out Against R Kelly
Η μητέρα της Aaliyah, Νταϊάν Χάουτον, ωστόσο, διέψευσε αυτές τις κατηγορίες, τις οποίες αποκάλεσε «προϊόντα φαντασίας», κατηγορώντας την τραγουδίστρια Γιοβάντε Κάνινγκαμ ότι είναι «μια ψεύτρα», σύμφωνα με μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας.

Στο ντοκιμαντέρ, κι άλλες γυναίκες παρουσιάζουν τον R.Kelly ως έναν εκμεταλλευτή, βίαιο, που σχετιζόταν με πολύ νεαρές γυναίκες, από τις οποίες αξίωνε να τον φωνάζουν «daddy» (μπαμπάκα).

Φωτογραφίες: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης