Ζωή Κρονάκη: «Άρχισα να κλαίω σε ρεπορτάζ, έλεγα "σε παρακαλώ, άφησέ μας να φύγουμε"»

Ζωή Κρονάκη: «Άρχισα να κλαίω σε ρεπορτάζ, έλεγα "σε παρακαλώ, άφησέ μας να φύγουμε"»

«Φύγαμε κι αυτός ο άνθρωπος συνέχισε να μας απειλεί» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια εξιστορώντας ένα περιστατικό 

kronaki
Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στις ακραίες συμπεριφορές που έχει βιώσει στην τηλεόραση, αλλά και στην εκπομπή που παρουσιάζει φέτος με τίτλο «Δύο στη μία».

Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της στην ΕΡΤ, αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης: «Η μετακίνηση της εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη ήταν στο πλαίσιο μιας στρατηγικής του καναλιού να κρατήσει την ενημέρωση το πρωί. Η εκπομπή του Φώτη και της Τζένης πήγε κι εκείνη στη 13:00. Είναι μία ζώνη καινούργια αυτή που έχουμε αναλάβει, δεν υπήρχε αντιστοίχως κάτι τέτοιο στην ΕΡΤ1. Επομένως, όλο αυτό θέλει χτίσιμο και χρόνο. Ευτυχώς, τον χρόνο θα τον έχουμε».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpdbq6bxd4td)

Κλείσιμο
Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης η Ζωή Κρονάκη ξεκαθάρισε: «Φυσικά και παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης αλλά δεν θα με "ρίξουν". Σίγουρα θα συζητήσουμε για κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, ήδη από τον Γενάρη θέλουμε να εντάξουμε καινούργιες στήλες στην εκπομπή».

Για το πώς βλέπει την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» που παρουσίαζε πέρυσι, παραδέχτηκε: «Για μένα ήταν το project που με ανέδειξε, ήταν “σταθμός”. Κάποια στιγμή βλέποντάς το στο σπίτι μου και αναπόλησα και υπήρχε ένα μικρό αγκαθάκι, μια χαρμολύπη. Τώρα δεν νιώθω ότι μου λείπει τόσο πολύ όσο στην αρχή. Τη Τζένη όχι μόνο την παρακολουθώ, αλλά πηγαίνω και τρυπώνω στο γύρισμα. Δεν μπήκα στη λογική να πω κάτι στη Τζένη σε σχέση με την παρουσίαση, την παρουσιάζει εξαιρετικά».

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στις ακραίες συμπεριφορές που έχει βιώσει στον χώρο της τηλεόρασης, εξιστορώντας και ένα περιστατικό: «Έχει συμβεί σε ρεπορτάζ να κλωτσήσουν την κάμερα, έπιασε από τον γιακά τον σκηνοθέτη, άρχισε να τον βρίζει και να φωνάζει σε όλους μας. Κάποιος άνθρωπος, που ήταν να γίνει το γύρισμά του στον χώρο, ενώ είχε ενημερωθεί, λειτούργησε πάρα πολύ άσχημα. Εγώ θυμάμαι άρχισα να κλαίω, έλεγα "σε παρακαλώ, άφησέ μας να φύγουμε". Σηκωθήκαμε και φύγαμε κι αυτός ο άνθρωπος συνέχισε να μας απειλεί με κάποιον τρόπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης