Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία του συνέντευξη στην Ζωή Κρονάκη - Τι είπε η δημοσιογράφος

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία του συνέντευξη στην Ζωή Κρονάκη - Τι είπε η δημοσιογράφος

«Εγώ όταν άκουσα την είδηση έπαθα τεράστιο σοκ, γιατί η αλήθεια είναι ότι του είχα κάνει μία συνέντευξη πριν από πέντε μήνες», είπε η δημοσιογράφος

Nikolaidis_Kronaki
Η Ζωή Κρονάκη δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη και τη συγκίνησή της για τον χαμό του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στη 1». Μάλιστα, την τελευταία συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδη την είχε παραχωρήσει στην Ζωή Κρονάκη.

«Είναι αυτό που έγραψα στο μήνυμά μου ότι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι φως για όλους μας. Εχθές με το που “έσκασε” όλο αυτό το θέμα και πραγματικά ανατριχιάσαμε όλοι. Εγώ όταν άκουσα την είδηση έπαθα τεράστιο σοκ, γιατί η αλήθεια είναι ότι του είχα κάνει μία συνέντευξη πριν από πέντε μήνες», είπε η δημοσιογράφος.

Και συνεχίζει: «Πολλά τηλέφωνα, με πήραν συνάδελφοι για να με ρωτήσουν πως ήταν εκείνο το διάστημα, πως τον είδα. Δεν καταλάβαμε τίποτα, δεν αισθάνθηκα τίποτα, το μόνο που είδα ήταν ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο, ο οποίος λάτρευε τη γυναίκα του. Σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας της κρατούσε το χέρι».

Μάλιστα, όπως είπε αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης όταν μίλησε στην εκπομπή ήδη γνώριζε το πρόβλημα της υγείας του, όπως και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnmetb1p8ht5)

«Σε μία δεύτερη ανάγνωση προσπαθούσα να καταλάβω, γιατί ήρθε να μιλήσει. Που βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο. Έχω την αίσθηση επειδή αυτός ο άνθρωπος πάντα ήθελε να αφήνει τη δική του παρακαταθήκη, έπαιρνε θέση σε σημαντικά πράγματα. Ήρθε να μιλήσει για την οικογένεια, για το θεσμό, για τα παιδιά του, για το αθλητικό ιδεώδες, για την οπαδική βία», είπε η Ζωή Κρονάκη.


Ειδήσεις σήμερα:

Χάρης Τζωρτζάκης: «Όταν έσπασε το πόδι του ο γιος μας μάς ήλεγξαν για παιδική κακοποίηση»

Τζο Μπάιντεν: «Λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας

J2US: H Σοφία Αρβανίτη και ο Γιάννης Κατινάκης είναι οι πρώτοι που αποχώρησαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης