Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Τριβυζά: «Η ψυχολογία μου μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη»

Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Τριβυζά: «Η ψυχολογία μου μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη»

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού της για το διαζύγιό της και τη συμμετοχή της στο Survivor All Star

stavroula_hrisaeidi
Τις τελευταίες ημέρες, η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα, λόγω του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Τριβυζά.

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί 5,5 χρόνια και μάλιστα, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, πριν από τρεις μόλις μήνες.

Η παίκτρια του Survivor επιβεβαίωσε τον χωρισμό της μέσα από ένα insta story, ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να χώρισε, λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης ή λόγω ενός τρίτου προσώπου.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή προχώρησε σε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και μίλησε για όσα συνέβησαν με τον πρώην σύζυγό της.

«Όντως χώρισες; Κρίμα», τη ρώτησε ένας ακόλουθός της, με την ίδια να απαντά: «Ναι, ισχύει, καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι! Επιτρέπεται να πέσεις, αλλά απαγορεύεται να μη σηκωθείς! Όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

διαζυγιο

Κλείσιμο
Σε επόμενη ερώτηση που της τέθηκε για το αν θεωρεί ότι η ψυχολογία της είναι καλή μετά το διαζύγιο για να νικήσει στο Survivor, ανέφερε: «Έχω μάθει να τα διαχωρίζω. Όταν μπαίνω στον αγώνα, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Έχω πάει σε πρωτάθλημα στίβου κι έκλαιγα 40 λεπτά, πριν τον αγώνα και μπήκα και κέρδισα. Μόλις ακούω το μπαμ, δεν σκέφτομαι τίποτα εξωτερικό».

χρυσαριδη

Ανέφερε μάλιστα, για την ψυχολογία της: «Η ψυχολογία μου μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη. Όπως έχω ξαναπεί, όλα για κάποιον λόγο γίνονται και όλα γίνονται για καλό. Ακόμα και αν δεν το βλέπουμε σύντομα αυτό».

ψυχολογια

Η παίκτρια του Survivor ρωτήθηκε επιπλέον, αν η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης έπαιξε κάποιον ρόλο στον χωρισμό της. Όπως είπε, δεν είχε καμία σχέση.

«Παιδιά, σοβαρευτείτε. Αυτό κάπου είδα να το γράφουνε η αλήθεια είναι και σκέφτηκα "γιατί να το σκεφτεί αυτό κάποιος;". Αλήθεια, δεν είχε καμία απολύτως σχέση. Δεν καθορίζει το Survivor τη ζωή μου, αλλά εγώ», έγραψε.

αιτια

Τέλος, για γνωστή πανελίστρια, η οποία μίλησε άσχημα σχετικά με τον χωρισμό της, είπε: «Την απάντησή μου την έδωσε η δικηγόρος μου. Ευχαριστώ».

δικηγορος


Ειδήσεις σήμερα:

Τα λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι - Τι υποστήριξε ο οδηγός

Νέα «θερμή εισβολή» τις επόμενες ημέρες - Ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά

Αυξάνεται το πετρέλαιο θέρμανσης 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης