Ο Μάνος Γαβράς μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα ταξίδια που κάνει, αλλά και τις συναισθηματικές του άμυνες.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τόνισε πως έχει ανάγκη να αξιοποιεί κάθε στιγμή του ελεύθερού του χρόνου.
«Γενικά, στη ζωή μου ταξιδεύω πολύ και για επαγγελματικούς λόγους. Έχω δικλείδα ασφαλείας για να μη νιώθω άσχημα με τους αποχωρισμούς. Τα κάνω να φαίνονται όλα πολύ φυσιολογικά», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, εξήγησε τι συμβαίνει με τις σχέσεις του. «Πολλές φορές, όταν πήγαινα να δεθώ σε μια σχέση, σκεφτόμουν ότι σε λίγους μήνες πρέπει να φύγω», ανέφερε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp8cogjj8h4h)
Ο ηθοποιός μίλησε επιπλέον, για την αδυναμία που έχει στη μητέρα του. «Από τότε, που έχασα τον πατέρα μου, μου είναι πιο δύσκολο να αποχωρίζομαι τη μητέρα μου. Της έχω πολύ μεγάλη αδυναμία, παρότι δεν την έχω ζήσει πολύ», εξήγησε.
Τέλος, δήλωσε: «Δεν πιστεύω σε αυτό που λένε ότι οι άνδρες δεν κλαίνε. Έχω κλάψει πολλές φορές και είναι λυτρωτικό. Μπορώ να κλάψω, αν νιώσω ότι πρόδωσα την ευκαιρία που είχα σε αυτή τη ζωή να κάνω πράγματα».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.