ΗΜάγκυ Χαραλαμπίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.
Η γνωστή Dj μίλησε στην κάμερα του «Βεργίνα TV» και δήλωσε πως αν αποφάσιζε να κάνει τηλεόραση, θα ήθελε ένα πρότζεκτ που να σχετίζεται με τη μουσική.
Αρχικά, δήλωσε: «Οι τηλεοπτικές προτάσεις που μου γίνονται δεν είναι κάτι, το οποίο θεωρώ ότι θα μου ταίριαζε. Θα ήθελα να είναι οπωσδήποτε κάτι που να έχει να κάνει με τη μουσική. Πρόσφατα, είχα πρόταση και από εκπομπή για να κάνω κάτι το Σαββατοκύριακο, αλλά είναι δύσκολο, γιατί έχω όλη τη βδομάδα τις εκπομπές, τα διαφημιστικά, τις εκφωνήσεις και όλα δικά μου. Οπότε το Σαββατοκύριακο έχω ως επί το πλείστον τα events μου».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μαρία Μπακοδήμου και την πρόταση που δέχτηκε για να είναι στο πάνελ της εκπομπής της. «Πώς θα μπορώ να είμαι μεσημέρι σε πλατό, όταν τρέχω; Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε πάρα πολύ να είμαι μαζί με τη Μαρία και τα παιδιά. Είχα πάει καλεσμένη και περάσαμε φανταστικά. Ακόμα δεν ξέρω», είπε.
Πρόσθεσε μάλιστα, με υπονοούμενο: «Αν δω ότι κάτι αλλάζει στο πρόγραμμα και θα μπορούσα να είμαι πιστή εκεί...».
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.