Η Ιωάννα Τούνη μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η instagrammer έχει μπει ήδη στον ένατο μήνα της κύησής της και ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Όλο αυτό το διάστημα, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνηςτης.
Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει αποφάσισαν με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, να μείνουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον τοκετό και αμέσως μετά, να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα.
Οι τελευταίες μέρες πριν γίνει μαμά η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη βάση της, τη Θεσσαλονίκη όπου πήγε να κάνει και μια φωτογράφιση ως έγκυος.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας