Η Ιωάννα Τούνη μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η instagrammer έχει μπει ήδη στον ένατο μήνα της κύησής της και ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Όλο αυτό το διάστημα, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνηςτης.
Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει αποφάσισαν με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, να μείνουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον τοκετό και αμέσως μετά, να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα.
Οι τελευταίες μέρες πριν γίνει μαμά η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη βάση της, τη Θεσσαλονίκη όπου πήγε να κάνει και μια φωτογράφιση ως έγκυος.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.